A, adresē Ogre

Drukāt
Banner 1050x80

Inmenso plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "Inmenso Plus" ir uzņēmums, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus Ogrē, Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Salaspilī, Rīgā.

Solo, ziedu veikals Ķegumā

Ķeguma prospekts 5C, Ķegums, Ogres nov. LV-5020
Par veikalu:

Ziedu tirdzniecība Ķegumā. Grieztie ziedi, telpaugi, ziedu kompozīcijas.

EcoInnovation, SIA

Andrejostas 20, Rīga LV-1045
Apraksts: Tīra, kvalitatīva un estētiska apkārtējā vide cilvēkam rada miera un mājas sajūtu. Mūsu uzņēmums SIA "EcoInnovation" ir izveidots, lai nodrošinātu Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas apkures, kondicionēšanas un ventilācijas jomās, lai radītu komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās. SIA "EcoInnovation" apvieno uzticamu, kvalitatīvu un videi draudzīgu tehnoloģiju ražotāju - "Mitsubishi Electric" (Japāna). Mēs strādājam, lai radītu Jums māju sajūtu un lai zemes, gaisa un ūdens sistēmas vienmēr pastāvētu dinamiskā līdzsvarā.

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

"Griķi", Kaibala, Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji", Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi

Bondareva A. Ģeneratoru un starteru remontdarbnīca

Akmeņu 53, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Bondareva A. darbnīca nodarbojas ar ģeneratoru, starteru remontu, suportu remontu. Labojam plašu produktu sortimentu no dažādākajiem pasaules ražotājiem. Mūsu mājaslapā varat iepazīties ar sortimentu.

Rent Auto Centrs, SIA

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Automašīnu noma

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Ogrē

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mūsu piedāvājums:: ✓ Svaigbarība ✓ Torte svaigēdājiem ✓ Svaigbarības bagātinātāji ✓ Dehidrēti gaļas un subproduktu produkti ✓ Dehidrēti zivju produkti ✓ Uztura bagātinātāji ✓ Veselībai ✓ Guļvieta, iemaukti ✓ Higiēna ✓ Mitrā barība, buljoni

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca SIA Akmens Raksti

Rūpnieku 19, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Modris Bērziņš ir akmeņkalis ar 25 gadu darba pieredzi. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales, dažādus dizaina elementus: skulptūras, granīta strūklakas, galdus, solus, granīta lukturus u.c. Ar CNC iekārtu izzāģē akmenī sarežģītas konfigurācijas. Strādā pēc individuāla pasūtījuma, nodrošina uzstādīšanu. Tiek izgatavoti vides objekti no akmens.

Dadzis, ziedu salons

Mālkalnes prospekts 1A, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par mums:

Ziedu salons Dadzis jau 15 gadus priecē ar košiem ziediem un to kompozīcijām! Ziedi un ziedu kompozīcijas pieejamas gan mazam ikdienas pārsteigumam, gan īpašai svētku dienai - kāzām, jubilejai vai kādam citam pasākumam. Floristikas pakalpojumi Ogrē. Ziedu tirdzniecība, ziedu pušķi un krāšņas, gaumīgas ziedu kompozīcijas!

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Dotajā brīdī turpina strādāt, bet attālināti/online režīmā. Psihodinamiskā psihoterapija ir pierādīta kā visefektīvākā medicīniskās psihoterapijas metode. Tās pamatā ir psihes dinamikas pētīšana - no kādas ģimenes un vides cilvēks nāk, kā notikusi cilvēka attīstība, kā veidojusies viņa personība, uzvedības un rīcības paterni. Tā palīdz atrast atbildi, kādēļ cilvēks ir saslimis un ārstēt slimību tās saknē.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā aatbraucot uz Dobelniekiem.

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18A, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

Caleo, SIA

Ikšķiles 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu ražošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana ✓ Mēbeļu detaļu izgatavošana ✓ Plātņu zāģēšanaABS, PVC, akrila un dabīga koka maliņu līmēšana ✓ CNC urbšana ✓ CNC frēzēšana ✓ Detaļu finierēšanas pakalpojumi - prese 2500×1250 ✓ Detaļu lakošana, krāsošana, eļļošana ✓ Lāzergriešana, lāzergravēšana

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10A, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

ZL.LV iesaka

Elgas Zēģeles., psihologa-psihoterapeita privātprakse

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Tiek risinātas sarežģītas dzīves situācijas, ja ir problēmas:: ✓ attiecībās - ģimenē, darbā, skolā; ✓ emocionālajā sfērā - trauksme, bailes, nomāktība, apjukums; ✓ pieņemt svarīgus lēmumus; ✓ ieraudzīt dzīvē jaunas iespējas; ✓ gūt pašpārliecinātību un drosmi; ✓ smagas traumējošas situācijas; ✓ grūtības izprast sevi.