Advokāti

Drukāt
Banner 1050x80

Tiltiņa I., individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Elizabetes 103-1a, Rīga LV-1050
Dzīvokļa jautājumi, advokāts, advokātu birojs. Ģimenes, dzīvokļu, īpašumu, mantojuma tiesības. Līgumu sastādīšana. Darījumi ar nekustamo īpašumu, nekustamo īpašumu apsaimniekošana. Pārstāvība tiesā. Strīdu atrisināšana. Psiholoģiskais atbalsts. Augsta pakalpojumu kvalitāte par pieņemamu cenu! Ģimenes tiesības, alimenti,

Timermane I., individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dzirnavu 31-1, Rīga LV-1010
Advokāte, Zvērināta advokāte, Zvērināta advokāte Ieva Timermane, konsultācijas tiesību jautājumos, civilprocess, administratīvās tiesības, Aizstāvība un pārstāvība tiesā, Servitūti, Līgumi, Atlīdzinājumi.

Upmale D., individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Kastaņu 5, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Bērnu tiesību aizsardzība, ģimenes tiesības, nekustamā īpašuma sadale, mantojuma tiesības, līgumu sastādīšana, servitūti, zemes nomas darījumi, juridisko dokumentu, līgumu sastādīšana, advokāts Ogrē, juridiskie pakalpojumi, advokāta prakse, advokāta pakalpojumi.
1

Vineta Ķine, zvērināta advokāte

Nomales 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Advokāti , Juridiskie pakalpojumi, Advokātu birojs, juristu konsultācijas, juridiskie biroji, juristi,, kontakti, juridiskie, advokāts kriminālprocesā, juristi Rīgā, advokāti , advokāts, advokat, advokātu,
  • 1 Advokāti

Volksona zvērinātu advokātu birojs, SIA

Brīvības gatve 209 – 1, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

Voroņko zvērinātu advokātu birojs, SIA

Republikas laukums 2A, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra
Advokāti nodrošina personas vai uzņēmuma aizstāvēšanu un pārstāvēšanu tiesā, to likumīgās intereses administratīvajās, civillietās un krimināllietās. Sniedz juridiskas konsultācijas, gatavo dokumentus uzņēmumiem un komersantiem, tajā skaitā - sarežģītu nodokļu strīdu un komerctiesību jautājumu risināšanā, komplicētu līgumu izstrādē un tiesvedībā, kā arī valsts un pašvaldību iestāžu lēmumu pārsūdzēšanā un apstrīdēšanā.