Advokāti

Drukāt
Banner 1050x80

Zvērināta advokāta Zigurda Krastiņa birojs

Elizabetes 63-2, Rīga, LV-1050
Advokāti . Juridiskie pakalpojumi. Nekustamais īpašums, mājas, dzīvokļu lietas., uzņēmumu pārdošana, dāvinājumi, līgumu analīze, zemes strīdi, advokāta konsultācijas, zvērināts advokāts, advokāti

Zvērinātas advokātes Anetes Bergmanes birojs

Brīvības 40-26, Rīga, LV-1050
Zvērināts advokāts Ingmara Bergmane. Personas datu aizsardzība. Civillietas, kriminālprocess, krimināllietas. Mantojuma lietas. Juristi, juridiskās konsultācijas. Laulības šķiršana, uzturlīdzekļi, paternitāte. Laulības līgums, pirkuma līgums, līgumi. Pārstāvība kredītiestādēs. Darba tiesības, darba strīdi, atjaunošana darbā.
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

Zvērinātu advokātu birojs IUSTUS, SIA

Antonijas 8-5, Rīga LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Zvērinātu advokātu birojs JURAI

K.Valdemāra 38-611, Rīga, LV-1010
Advokātu birojs, advokāti , advokāts. Juridiskās konsultācijas. Juridiskie pakalpojumi.
Advokāti nodrošina personas vai uzņēmuma aizstāvēšanu un pārstāvēšanu tiesā, to likumīgās intereses administratīvajās, civillietās un krimināllietās. Sniedz juridiskas konsultācijas, gatavo dokumentus uzņēmumiem un komersantiem, tajā skaitā - sarežģītu nodokļu strīdu un komerctiesību jautājumu risināšanā, komplicētu līgumu izstrādē un tiesvedībā, kā arī valsts un pašvaldību iestāžu lēmumu pārsūdzēšanā un apstrīdēšanā.