Akmens fasādes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Silts nams, SIA

Klijānu 6, Rīga, LV-1013
Ēku, māju, privātmāju, daudzdzīvokļu māju ārsienu, sienu, fasāžu, fasādes siltināšana, no siltināšana, Akmens betona noblīvētāji. blīvēšanas materiāli, materiāls MARIS.

SmartRobby, SIA

Dzirciema 119B, Rīga LV-1055
Mājai un dārzam, batuti, dārza nojumes, skaidu briketes, kūdra, augstspiediena mazgātājs, elektroinstrumenti, piepūšamie matrači, lED Virtenes, skrituļdēļi, grili, betona maisītājs, hidrofors, baby born lelle, lentas slīpmašīna, virsfrēze, sastatnes, flīzēšana, kālija permanganāts, galda zāģis, ragavas ar stūri, fiskars cirvis, dārza

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
mazgāšana, industriālā tīrīšana, industriālā mazgāšana, rūpnieciskā mazgāšana, tīrīšana, krāsošana, fasādes , tīrīšana, bruģakmens tīrīšana, betona tīrīšana, virsmas tīrīšana, tīrīšana asfalts, asfalta tīrīšana, akmens

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Fasādes . Jumtu segumu likšana, ieklāšana, jumtu klāšana, jumts, jumti.

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

ViDEA, SIA

Brīvības gatve 211-79, Rīga, LV-1039
flīzes, dekton, FAP ceramiche,  fasādes flīzes, flīzes, flīzes grīdai, , ;Technistone, terases dēļi, terases flīzes, vannas istabas flīzes, ventilējamās fasādes

Working Group, SIA

Emīlijas Benjamiņas 11, Rīga LV-1050
darbi, fasādes siltināšana, fasādes , siltināšansa darbi būvniecība, celtniecība, māju renovācija, kapitālā, Bruģēšana, bruģa ieklāšana, taciņu bruģis, akmens .

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.