Akumulatori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
, akumulātori, akumulatori cenas, auto akumulatori cenas, automašīnu akumulatori , auto akumulatori akcija, , akumulatori auto, mašīnas akumulatori , akumulatori 12v, lēti akumulatori , akumulatori 100ah, 12V, Auto

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

P.K.Moto, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Specializētie instrumenti. Augstspiediena mazgāšanas iekārtas. Auto moto serviss. Autoservisa, autoservisu iekārtas, aprīkojums, instrumenti, atslēgas. Instrumenti, ģeneratori, metināšanas aparāti. Pneimoatslēgas, instrumentu komplekti, instrumentu rati, galdi, Instrumentu galdi. Motocikli, ūdenssūkņi, akumulatoru lādētāji.

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Solar XPro, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Pie mums var iegādāties:: ✓ saules paneļus (saules baterijas) ✓ invertorus (tīkla, akumulatoru un hibrīdos) ✓ akumulatorus stiprinājumus saules paneļiem ✓ kabeļus, konektorus ✓ personīgās mini elektrostacijas ✓ litija akumulatorus

Mēs piedāvājam arī:

✓ elektroauto uzlādes stacijas ✓ saules peneļu nojumes ✓ elektroauto uzlādei iebūvējamos saules paneļus

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65b-65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana