Apģērbi, visā Latvijā

Drukāt

Kollo, apavu veikals

Katoļu 7, Jelgava, LV-3001
Bērnu un pusaudžu apavi Jelgavā. Bērnu kurpes. Bērnu kurpes ar zemu zoli. Bērnu kedas. Bērnu apavi - sporta stils. Jauniešu kurpes, apavi. Sandales, pludmales čības, iešlūcenes, sporta apavi, ādas botes, botas, dabīgās ādas bērnu apavi, ziemas, rudens, mazuļu apavi, siltie gumijas zābaki, češkas, kanvas, canvas.

Dzīvības dārzs, SIA, Apbedīšanas pakalpojumi Cēsīs, Vidzemē

J. Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Rīgas kapi, Lina zārks, lina zārki, Lina segas, linu segas pārklāji, Apģērbs mirušajiem, sēru drēbes, Apģērbi

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Una, dzijas Talsos

Lielā 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Preces:: ✓ Šūšanas piederumi ✓ Adīšanas piederumi ✓ Pērļošanas piederumi Citi piederumi: ✓ Rotaslietu furnitūra ✓ Dāvanas ✓ Dāvaņu iesaiņošanas materiāli ✓ Amatnieku izstrādājumi Par mums::

SIA "Troll Aksel" veikals "Una" nodarbojas ar šūšanas un adīšanas piederumu mazumtirdzniecību 29 gadus.

Uzņēmuma darbības mērķis ir ar augstas apkalpošanas kultūras palīdzību sniegt pircējiem labas kvalitātes daudzpusīgu preču klāstu par samērīgu cenu. To cenšoties panākt sadarbības partneru, firmas darbinieku sadarbības rezultātā, iesaistot šajā procesā arī pašus  pircējus, jo katra pircēja vēlme tiek uzklausīta un iespēju robežās izpildīta.

Par to rūpējas profesionālas un laipnas veikala pārdevējas, kas regulāri papildina zināšanas par jaunumiem dziju tirgū un adīšanas tendencēs.

Pārdevējām ir plašas zināšanas un pieredze dažādās rokdarbu tehnikās un paņēmienos, tāpēc viņas var palīdzēt atrast labāko piedāvājumu pircēja idejai.

 

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Limbažu Tīne, SIA

Pļavu 4, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Limbažu tīne" ir vilnas pārstrādes uzņēmums ar senām mājas tekstila dizaina tradīcijām. Šobrīd uzņēmumā tiek ražota vilnas dzija, augstvērtīgi austi vilnas un lina audumi, segas, pārklāji, pledi, galdauti, lakati un citi tekstilizstrādājumi. Aužam etnogrāfiskos audumus pēc autentiskiem Baltijas reģiona kultūrvēsturiskā mantojuma paraugiem. Kvalitāte un rūpīgs amatnieka darbs ir tas, kas raksturo mūsu izstrādājumus!

RB Motors, SIA, Auto un moto rezerves daļu tirdzniecība

Rūpniecības 39a, Jelgava, LV-3008
Auto rezerves daļu mazumtirdzniecība. Auto rezerves daļu vairumtirdzniecība. Moto rezerves daļu tirdzniecība. Motocikli, kvadracikli, skūteri. Eļļa, eļļas fitri, degvielas filtri, gaisa filtri, salona gaisa filtri, bremžu kluči, bremžu diski, bremžu loki, bremžu suporti, bremžu cilindrs, bremžu cilindra remkomplekts, bremžu trubiņas,

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga, LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Laimdotas 17, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!