Apdares materiāli, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

PATA TIMBER, SIA, Dreiliņu veikals

Kuršu 3, Ulbroka, Ropažu nov.
dēļi, iekšējā apdare, ārējās apdares dēļi, stiprinājumi, beices, lakas, koka apstrādes līdzekļi, briketes, koka karkass, krāsoti dēļi, C24, kalibrēti dēļi C24/C16, ēvelēti zāģmateriāli C16/C24, būvkonstrukciju materiāli

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
durvis ar kārbu, durvis bez kārbas, kārba durvīm, kārbām, uzstādīšana, otrās iekšdurvis, frēzēšana, materiāli

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli , dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, Mājai: Lampas, santehnika, vannas istabas mēbeles, grīdas segumi, paklāji, mēbeļu materiāli , virtuves

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

HouseART, SIA

K.Barona 122a, Rīga, LV-1012
"HouseArt" produkti:: ✓ Moduļu mājas; ✓ Koka karkasa mājas; ✓ Individuālie projekti. Apraksts:

Perfekta māja ir realizējams sapnis. "HOUSE ART" misija ir koka paneļu un moduļu māju radīšana no idejas līdz atslēgām. Kopš 1996. gada kā nekustamā īpašuma attīstības projektu vadītāji, koka karkasa māju būvniecībā darbojamies jau kopš 2012. gada, realizējot gan individuālus projektus, gan būvējot kempingus un ciematus Latvijā un ārvalstīs. Uzņemamies pilnu atbildību par projekta realizāciju neatkarīgi no tā apjoma. Sadarbojamies ar pārbaudītiem un uzticamiem piegādātājiem un profesionāļiem kā koksnes un citu materiālu sagādē, tā arī specifiskos būvniecības procesa posmos un niansēs. Mūsu prioritāte ir kvalitāte, reputācija un ilgtermiņa attiecības ar apmierinātiem klientiem.

Stafor, SIA

Kuldīgas 53a, Rīga LV-1046
Apraksts: Kompānijas STAFOR galvenais darbības virziens ir ķīmisko un celtniecības produktu ražošana un apkures iekārtu (jonu katli) un klimata kontroles automātikas ražošana.

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Apraksts: SIA "DABĪGAIS AKMENS" piedāvā mūsdienīgas akmens virsmas: vannas istabām, virtuvēm, akmens kāpnes un pakāpienus, sienu un grīdas plāksnes, dekoratīvos akmens apdares elementus, ekskluzīvus akmens dizaina risinājumus. Spēsim realizēt pašus pārdrošākos dizainiskos risinājumus no akmens.

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas