Apgaismojums, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12B, Rīga, LV-1002
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11C, Rīga, LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti