Apmācība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zeltābele SILTIE GRAUDI

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Logoritmikas un audiologopēda nodarbības. Logoritmika, attīstības uzlabošana, runas, kustību, mūzikas palīdzība. Logoritmikas vingrinājumi, logopēdijas nodarbības. Tajās  izmanto dažādus logoritmikas vingrinājumus, iekļaujot runu un kustību. Valodas, artikulācijas aparāta, sīkās roku un pirkstu kustību muskulatūras,

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Latvijas kinoloģiskā federācija nodarbojas ar:: ✓ šķirnes suņu audzēšanu ✓ izstāžu, sporta sacensību organizāciju ✓ suņu apmācību ✓ ar darbības profilu saistītu kursu organizāciju Par mums:

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) ir dibināta 1974. gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu iegūst 1993. gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijas Republikā, apvieno 36 suņu audzētāju klubus, 2004. gadā reģistrēta arī kā izglītības iestāde. Latvijas Kinoloģijas federācija kopš 1996. gada darbojas Starptautiskās Kinoloģijas federācijas (FCI) sastāvā, 2005. gadā kļuvusi par tās pilntiesīgu biedru, ir arī Amerikāņu Kennel Kluba (AKC) sadarbības partneris.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

PTV plus, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Apraksts:

 

Sanitārais minimums pārtikas uzņēmumā un paškontrole (HACCP) pārtikas uzņēmumā "PTV plus", SIA. Pārtikas uzņēmumu deklarēto standartu izstrāde, tehnoloģiskā projekta izstrāde. Enerģētiskās un uzturvērtības aprēķināšana. Apmācību organizēšana visā Latvijas teritorijā. Konsultants Ilze Cepurniece un pārtikas tehnologs Linda Cepurniece. Pakalpojuma sniegšana pie klienta. Lielākām grupām atlaides.

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Programmas:: ✓ Multimediju dizaina speciālists (WEB, animācija, mobilā aplikācija) ✓ Videooperators ✓ Apgērbu dizaina speciālists ✓ Foto dizaina speciālists ✓ Metālmākslas izstrādājumu modelētājs ✓ Stila mēbeļu modelētājs ✓ Vizuālās reklāmas dizaina speciālists ✓ Vides dizaina speciālists ✓ Tēlniecības objektu dizaina speciālists ✓ Tekstilmateriālu dizaina speciālists ✓ Apdares darbu tehniķis ✓ Interjera dizaina speciālists ✓ Mēbeļu galdnieks

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.

Inese Kurzemniece, pārtikas mājražotāja, amatniece

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

"Ineses mājas labumi" ir mājās ražoti pārtikas produkti, 100% roku darbs no Latvijā (pamatā manis pašas dārzā) audzētiem produktiem - ķirbjiem, cidonijām, rabarberiem, āboliem, ķiplokiem u.c. veselībai noderīgiem augļiem un dārzeņiem. 

Produktu piegāde ar pakomātu visā Latvijā.

Gadskārtu un individuālie rituāli.

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Meistarklases ✓ Meistari ✓ Pulciņi Pulciņi:: ✓ aušana ✓ keramika ✓ rotu gatavošana ✓ Mūzikas instrumentu un koka darbnīca ✓ Pastalu darināšanas darbnīca ✓ Stikla apgleznošanas darbnīca Apraksts:

Biedrība “Tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs “KasTe”” ir ar mērķi izzināt un pētīt latviešu tautas tradīcijas, materiālo un nemateriālo latviešu kultūras mantojumu, kā arī popularizēt to gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām.

Pie mums ir iespējams apgūt kokļu spēli, jostu aušanas pamatus, pastalu izgatavošanu, stikla apgleznošanu, rotu kalšanu, kokļu izgatavošanu un citas noderīgas prasmes. Apmeklētājiem tiek piedāvāta ekskursija seno mūzikas instrumentu pasaulē, kā arī iepazīstinām ar vilnas pārstrādi – no aitas līdz audumam.

Fiziski darbojamies gan Cēsīs, gan Amatas novada Drabešos – Drabešu muižas Amatu mājā – muzicējam, organizējam izstādes, koncertus un festivālus, izglītojam citus pasākumos, semināros, pulciņos un meistarklasēs, kā arī dibinām kultūras sakarus ar citām valstīm.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Progmeistars, SIA

Pulkveža Brieža 6-1, Rīga LV-1010
Apraksts:

Progmeistars piedāvā: datoru kursi skolēniem, datoru kursi, datorkursi skolēniem, datorkursi, programmēšanas kursi skolēniem, programmēšanas kursi, programmēšanas valodas Go, Python, C, C++, C#, Java, Unity.

Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrība

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts: Kopš 1997. gada VDzAB ir Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sastāvā un caur to FCI sistēmā, kas ir pasaules lielākā un cienījamākā kinoloģiskā organizācija. VDzAB biedri ir suņu audzētāji un entuziasti no visas Latvijas, ne tikai no Ventspils un apkārtnes. Lai izstāžu ringos izietu labi sagatavoti suņi, darbs tiek sākts jau ar maziem kucēniem. Biedrībā darbojas “Mazā suņu skola".

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Ivanna Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Braslas 29a, Rīga, LV-1084
Apraksts: Manikīra studija Rīgā - Purvciemā. Organizē manikīra meistaru apmācību kursus.