Apmācības kursi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Mobilizing, SIA, Nedzirdīgo autoskola

Graudu 68, Rīga LV-1058
4 soļi līdz braukšanas apliecībai: ✓ Piesakies apmācībā ✓ Apmeklē nodarbības ✓ Nokārto eksāmenu ✓ Tiesības kabatā Apmācību laiki:

Apmācības notiek darba dienu vakaros no 18:00-22:05. Sestdienās no 9:00-13:05. Autoskola Mobilizing nāk pretī saviem kursantiem un nepieciešamības gadījumā piedāvā arī jauktu apmācību grafiku, nodrošinot maksimālu apmācības laiku pieejamību.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Prince A., individuālā darba veicēja

Liepziedi, "Pērkoni" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts:

Gleznotāja, mākslas pedagoģe un ainavu arhitekte Aija Prince dzīvo Dobelē. Ir izveidojusi divas gleznošanas studijas - vienu Dobelē, otru Jaunpilī.

AMV, autoskola

Ūdeļu 26, Rīga LV-1064
Pakalpojumi: ✓ AM Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods ✓ PMP Kursi Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Rīgā kategorijas: AM, A, B, BE un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

AMV, autoskola

Pāvila Rozīša 42, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Valmierā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Par tulkošanas biroju:

Valodu zināšanas - bagātība, kas vienmēr tev ir līdzās! Tulks, tulkošana, tulkojumi, tulkošanas, tulku birojs Jūrmalā.

Satiksme-Z, SIA, Autoskola

Rīgas 6, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Autovadītāju kursi , šoferu kursi , apmācība: auto vadītāju. Autoskola. Autoskolas. Auto kursi .

Grobiņas autoskola, SIA

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolā" teorijas apmācība bez maksas. Teorētiskā apmācība: pasniedzējs Ivars Pelēķis. Praktiskā auto vadīšana: instruktors Ivars Pelēķis.

 

ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
DEJU KURSI IESĀCĒJIEM (FLAMENCO, VĒDERDEJAS):

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

 

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

Artsportstudio, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Funkcionālais fitness ✓ Austrumu cīņas - Karate ✓ Pašaizsardzības treniņi - Sambo, Marab ✓ Cigun ✓ Mākslas nodarbības un meistarklases ✓ Attīstošās nodarbības bērniem - sagatavošana skolai, radoši attīstošās nodarbības bērniem no 3 gadu vecuma; ✓ Latviešu valodas mācības

PMU PASAULE, SIA

Tērbatas 37-20, Rīga LV-1011
Apraksts:

Mani sauc Eleonora Jankovska. Esmu kosmetoloģe-vizāžiste, permanentā grima, dermapigmentācijas un mikro tetovējumu meistare.

Piedāvāju augstas kvalitātes permanento grimu jebkurai zonai, izmantojot minerālpigmentus un iekārtas no slavenā itāļu ražotāja BIOTEK.

Nodrošinu arī dermopigmentācijas procedūras, rētu maskēšanu un mikrotetovējumus. Zemas kvalitātes permanentā grima noņemšana. Pieredze nozarē kopš 1995. gada.

"PMU Pasaule" ir Biotek pārstāvis. Nodrošinu meistaru apmācību darbā ar Biotek pigmentiem.

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Lauku 59, Liepāja LV-3411
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs esam sagatavojuši vairāk kā 500 drošības padomniekus autopārvadājumu jomā, kā arī vairāk kā 300 drošības padomniekus dzelzceļa pārvadājumu jomā. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju ir izstrādātas specializētas programmas valsts institūciju, kas veic bīstamo kravu pārvadājumu kontroli, darbinieku apmācībai, saskaņā ar kurām mēs esam apmācījuši visus bijušā Autotransporta direkcijas Kontroles dienesta un bijušās Autotransporta inspekcijas darbiniekus.