Apmācības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Konsultācijas NILLTPF, Mācības NILLTPF, NILLTPF, juridiskas konsultācijas, GF audits platforma.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Proktoloģija, koloproktoloģija, proktoskopi, rektoskopi, anoskopi, proktoloģijas risinājumi, medicīnas preces, medicīnas materiāli, vienreizlietojamie materiāli, palīglīdzekļi, medicīna, veselības aprūpe, ārstniecība, Latvijas medicīnas preces, medicīnas uzņēmums, vairumtirdzniecība Baltijas valstīs, medicīnas piederumi,

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Svētā Jāņa palīdzības, mācību centrs Socio

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Mācību centrs:

Mācību centrs "Socio" nodrošina izglītības programmu īstenošanu sociālās palīdzības un veselības aprūpes jomā strādājošajiem. Tiek organizēti dažādi tematiskie semināri un konferences.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Madonas novada bibliotēka

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada bibliotēku: Madonas novada bibliotēka ir Madonas novada domes kultūras, izglītības un informācijas iestāde, lielākā publiskā bibliotēka Madonas novadā. Madonas bibliotēka piedāvā dažādus pakalpojumus - literatūras iznomāšanu, dokumentu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Bibliotēkā piejams bezmaksas internets pilsētas iedzīvotājiem. Par Madonas rajona bibliotēkas dibināšanas gadu uzskatāms 1923. gads, kad Biržu skolotāju arodbiedrība saņēma Kultūras Fonda nokomplektētu 505 eksemplārus plašu krājumu. Galvenais bibliotēkas uzdevums ir nodrošināt visiem novada iedzīvotājiem brīvu, neierobežotu literatūras un nepieciešamās informācijas saņemšanu, sniedzot visiem pieejamus, bezmaksas un maksas bibliotekāros, bibliogrāfiskos un informacionālos pakalpojumus.

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skola

Gaujas 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Madonas BJSS apsaimnieko Madonas sporta centra telpas un Madonas "Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzi", treniņiem joprojām, sadarbojoties ar vispārizglītojošām skolām, izmanto to skolu sporta bāzes, kurās tiek komplektētas treniņgrupas, Madonas pilsētas stadionu, kā arī atklātos basketbola, pludmales volejbola un citus sporta laukumus.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

Artsportstudio, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Funkcionālais fitness ✓ Austrumu cīņas - Karate ✓ Pašaizsardzības treniņi - Sambo, Marab ✓ Cigun ✓ Mākslas nodarbības un meistarklases ✓ Attīstošās nodarbības bērniem - sagatavošana skolai, radoši attīstošās nodarbības bērniem no 3 gadu vecuma; ✓ Latviešu valodas mācības

PMU PASAULE, SIA

Tērbatas 37-20, Rīga LV-1011
Apraksts:

Mani sauc Eleonora Jankovska. Esmu kosmetoloģe-vizāžiste, permanentā grima, dermapigmentācijas un mikro tetovējumu meistare.

Piedāvāju augstas kvalitātes permanento grimu jebkurai zonai, izmantojot minerālpigmentus un iekārtas no slavenā itāļu ražotāja BIOTEK.

Nodrošinu arī dermopigmentācijas procedūras, rētu maskēšanu un mikrotetovējumus. Zemas kvalitātes permanentā grima noņemšana. Pieredze nozarē kopš 1995. gada.

"PMU Pasaule" ir Biotek pārstāvis. Nodrošinu meistaru apmācību darbā ar Biotek pigmentiem.

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4a, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas