Apmācības, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Gulbenes Auto-moto, SIA, Gulbene

Rīgas 36a, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Autovadītāju apmācība, kursi, autoskola. Auto, moto, auto kursi, moto kursi, moto apmācība, vieglo auto, kravas autovadītāju apmācība. Profesionālo vadītāju apmācība, 95 kods; kategorijas: A; B; C; C1; BE; CE. Autorallijs, autosports, rallijs, auto-moto autoskola. Motokursi. Braukšanas autoapmācība, CSDD eksāmens, šoferu mācības, braucēju

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
preparāti ar hialuronskābi, semināri, skaistumkopšana, mezoterapija, mezodiegi, lipolītiķi, individuālās apmācības

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, SIA, mikrouzņēmumi, (Mun) pašnodarbināta persona, saimnieciskās darbības veicējs, IK, Darījumi ar ES un trešajām valstīm, Grāmatvedība pašnodarbinātajiem (fiziskām personām), Profesionālā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana, Gadu pārskati, tekošās atskaites, PVN. Nodokļu aprēķināšana,

Liri Massage, SIA

Matīsa 33, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss ✓ Reiki distancētais seanss ✓ Mugurkaula enerģētiskā dziedināšana ✓ ANTI-Migrēnas masāža Reiki skola:

Aicinu Jūs apgūt jaunas zināšanas un iemaņas Reiki dziedināšanā. Par Reiki dziednieku var kļūt jebkurš, taču tam ir nepieciešamas zināšanas un instrumenti, ar kuriem Jūs varēsiet dziedināt sevi un savus tuvākos. Jūs iemācīsieties ne tikai izārstēt saasinājušās un hroniskas kaites, bet arī dziedināt mentālā, emocionālā un garīgā līmenī.

Rezultātā Jūs atgūstat dzīvesprieku, paaugstinās darbaspējas, atgūsiet iekšējo mieru un pašpārliecinātību, atbrīvosieties no bailēm, no spriedzes, fobijām, panikas. Varēsiet palīdzēt dzīvniekiem, augiem, dziedināt no attāluma, uzlabojas savstarpējās attiecības ģimenē un darbā, nekļūdīga jaunas darba vietas atrašana, karjeras izvēle, jaunas mašīnas, mājas iegāde, lai varētu dzīvot pilnvērtīgu un mierpilnu dzīvi. To visu Jūs apgūsiet Līgas Brencsones Reiki skolā. Apmācības notiek klātienē, online, individuāli un nelielās grupās. Sniedzu arī individuālus Reiki seansus attālināti un klātienē. Konsultācijas ar rūnu izlikumiem par dažādām Jums interesējošām tēmām. Vairāk info ligareiki.site. Pieteikties varat pa tālruni 26784588 vai rakstiet PM.

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14a, Rīga LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

Avestas Astroloģiskā asociācija Pāvela Globas vadībā

Brīvības 85-5.st., Rīga, LV-1001
Apraksts:

"Avestas Astroloģiskā asociācija Pāvela Globas vadībā". Visu, ko mēs darām, darām no sirds un kvalitatīvi, tāpēc centra devīze ir – PROFESIONĀLISMS!

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Plūsma, izglītības iestāžu dokumentācija

Slēgts no 13.11.2023.-22.11.2023.
Pulkveža Brieža 15a-102, Rīga LV-1010
Par mums:

Preču un pasūtījumu izsniegšana notiek pēc individuāla pieraksta. Izglītības, mācību iestāžu obligātā dokumentācija, nodrošinājums ar dokumentāciju (apliecības, žurnāli, liecības, diplomi, atestāti, kvalifikācijas apliecības, izglītības likumdošanas normatīvie akti). Lietvedības dokumentācija u.c.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Grāmatas: ✓ Raksti ✓ Sērijizdevumi ✓ Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi ✓ Folkloristikas bibliotēka ✓ Novadu folklora ✓ Personība un daiļrade ✓ Latviešu pamattekstu pētījumi ✓ Kultūrvēsturiskie izdevumi ✓ Literatūrzinātne ✓ Folklora, mitoloģija ✓ Filozofija ✓ Daiļliteratūra ✓ Teātra vēsture ✓ Medicīna ✓ Teoloģija ✓ Mācību literatūra ✓ Sabiedriskās zinātnes, politoloģija ✓ Arheoloģija, etnogrāfija ✓ Valodniecība ✓ Antīkā literatūra ✓ Bērnu literatūra ✓ Vēsture ✓ Elektroniskās grāmatas

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Inspecta Academy, mācību centrs

Skanstes 54a, Rīga, LV-1013
ISO apmācība, produktu, sistēmu un personāla sertifikācijas apmācības un kursi., Nesagraujošās testēšanas apmācības un kursi. Sagraujošās testēšanas apmācības un kursi.

First Baltic Hubbard College of Administration, SIA

Spilves 35a, Rīga LV-1055
Apmācības , dažādi, biznesa konsultants, saskarsmes kursi, praktiskās nodarbības, kursi, treniņi, pārdošanas, , apmācības personālam, profesionālas apmācības Jūsu darbiniekiem, kvalitatīvas apmācības darbiniekiem

ArtBuh, SIA

Akadēmijas laukums 1, Rīga, LV-1050
kvalifikācijas celšana grāmatvežiem, grāmatvežu kvalifikācijas celšanas apmācības , kursi, grāmatvedības, apmācības gramatvedībā, grāmatvedības kursi iesācējiem, grāmatvežu klubs, Latvijas likumdošanas standarti