Apsardzes sistēmas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ITOS, SIA

Meža 4, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

Impel Serviks, SIA

Skanstes 50, Rīga LV-1013
industriālo ražotņu, dzīvojamo ēku un būvju apsaimniekošana, inženiertīklu apkope un uzturēšana, drošības un apsardzes , Drošības un apsardzes nodrošināšana. Apsardze - fiziskā un tehniskā biroju un telpu apsardze.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Darba drošība, ugunsdrošības sistēmas , viss ugundrošībai, ugunsdzēsības aparāti, ugunsdzēšamo balonu, detektori, suvenīri, individuālie darba aizsardzības līdzekļi, darba, profesionālie apavi, jostas, drošības sistēmas

Izlat, SIA

Augusta Deglava 82, Rīga LV-1035
Videonovērošanas sistēmas . Videonovērošana. Videonovērošanas uzstādīšana. Apsardzes sistēmas ., Uzrauga un apsardzes pakalpojumi. Ugunsdrošības sistēmas . Ugunsdrošības signalizācija.

Koblenz drošība, SIA

Mūkusalas 25, Rīga, LV-1004
sistēmas , bezvadu mājas apsardzes sistēma, apsardzes tehniskās sistēmas , videonovērošanas sistēmas ,, , apsardzes signalizācija Olainē, apsardzes signalizacija Olaine, apsardzes signalizācijas sistēmas Olaine

Koblenz drošība, SIA, Ādažu filiāle

Krastupes 2, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apsardze. Signalizācija. Fiziskā apsardze. Signalizāciju uzstādīšana. Mājas signalizācija. Mājas apsardze. Tehniskā apsardze. Objektu fiziskā, tehniskā apsardze. Ādaži.

Labores 7 Ltd, SIA

Jaunmārupe, Priežu 32, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166

Latvijas Drošības biznesa asociācija

Firsa Sadovņikova 21, Rīga, LV-1003
ugunsdzēsības signalizācija Rīga; video novērošanas sistēmas Rīga., Signalizācijas sistēmas Rīga.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
vadības sistēmu apkope, ēku vadības sistēmu uzraudzība, pasākumu plānošana, drošības nodrošināšana, apsardzes

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.