Arhitektūra, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

VRK Travel, SIA

K.Barona 72, Rīga, LV-1001
Tūrisma aģentūra, ceļojumi ar lidmašīnu, ceļojumi ar autobusu.

VVV Architecture, SIA

Pulkveža Brieža 7, Rīga LV-1010
Arhitektūra, projektēšana

Via Verde, SIA

Krišjāņa Valdemāra 129, Rīga LV-1013

Viesnīca Viktorija ***

Aleksandra Čaka 55, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Zenico projekts, SIA

Brīvības 80, Rīga LV-1001
Arhitektūra , projektēšana, projekti, skiču projekts, tehniskais projekts, dzīvojamo ēku projektēšana, Arhitektūra , projektēšana. Projektu izstrāde, Arhitekti, projektētāji. Projektu vadība.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.