Atkritumu savākšana, visā Latvijā

Drukāt

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
nbsp; Valka, Valmiera, Vangaži, Vangažos, Varakļāni, Varakļānos, Ventspils, Ventspilī, Sadzīves atkritumu , Kravu pārvadājumi: auto, autotransports, loģistika, atkritumu izvešana, sadzīves tehnikas savākšana

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Gofre Baltija, SIA

Kartona kastes gofrētais kartons iepakojuma papīrs
Lokomotīves 142, Rīga LV-1063
Iepakojuma papīrs: ✓ Iepakojuma papīrs pēc pasūtījuma ✓ Iepakojuma papīra griešna ✓ Vienmēr pieejams ietinamais papīrs 15 kg pakās,loksnes izmērs 60 x 85 cm. ✓ Ietinamais papīrs ✓ Ietinamais papīrs ruļļos ✓ Iepakojuma papīrs ruļļos ✓ Ziedu ietinamais papīrs ✓ Kartona kastes

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Ķilupe, SIA, Atkritumu savākšanas laukums

Akmeņu 43a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Atkritumu uzglabāšana, sadzīves tehnikas savākšana

Bīstamo atkritumu serviss, SIA, Filiāle

"Šakališki" , Demenes pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5442

Getliņi, atkritumu poligons

"Poligons Getliņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121

Eco Baltia vide, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Būvgružu, atkritumu konteineru noma, (īre)., Sadzīves tehnikas savākšana . Sniega tīrīšana, sniega savākšana , sniega izvešana.

ZAAO, SIA, Eko laukums

Limbažu 8, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
PET pudeļu, stikla, papīra, kartona u.c. šķiroto atkritumu savākšana ., Nolietotas sadzīves elektrotehnikas pieņemšana, savākšana . Atkritumu apsaimniekošana. Smiltenē.

ZAAO, SIA, Rīgas rajons

Rīga
Sadzīves, lielgabarīta, būvgružu, celtniecības un zaļo atkritumu savākšana , transportēšana, noglabāšana, PET pudeļu, stikla, papīra, kartona u.c. šķiroto atkritumu savākšana .

Biomotorai Latvia, SIA

Patversmes 19-2, Rīga, LV-1005

ZAAO, SIA, Valkas rajons

Valka, Valkas nov. LV-4701
PET pudeļu, stikla, papīra, kartona u.c. šķiroto atkritumu savākšana ., Nolietotas sadzīves elektronikas savākšana . Atkritumu apsaimniekošana. Valkas novadā.