Atsperes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Force Fix, SIA

"Vilciņi", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, mājas mēbeles, biroja mēbeles, virtuves, dīvāni, lamināta mēbeles, lētas mēbeles. Mājas mēbeles, mājas mēbeļu tirdzniecība. Guļamistabas iekārtas, gultas, matrači, pufi, paklāji, kumodes, lampas. Sekcijas, plauktu sistēmas. Dīvāni, atpūtas krēsli, ādas dīvāni, izvelkamie dīvāni. Priekšnama mēbeles,
ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Ossov, SIA, matrači Rīgā

Duntes 19A, Rīga LV-1005
Produkti: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Ossov, SIA, matrači Purvciemā

Dzelzavas 51, Rīga, LV-1084
Mēbeles, krēsli, gultas, mīkstie atpūtas krēsli, pufi, izvelkamie dīvāni, lēti dīvāni, bērnu mēbeles, mēbeļu veikals, lētas mēbeles, mīkstās mēbeles, mēbeles internetā, divguļamās gultas, izvelkamie krēsli, guļamistabas mēbeles, gultas matrači, viesistabas mēbeles, lēti stūra dīvāni, lētas gultas matracis 160x200, dīvāns gulta, stūra

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

ZF Parts, SIA

Latgales 450, Rīga LV-1063
Atsperes , skavas, amortizatori, pneimo atsperes , aksesuāri, sniega ķēdes, reduktori tilti, un gaisa spilveni, akumulatori, starteri, ģeneratori, bremžu kluči, bremžu uzlikas, bremžu sistēmas, gaisa vārsti, radiatori, atsperes

Domotex, SIA

Lāčplēša 20A-1, Rīga LV-1011
Augstas kvalitātes gultas. Gultas komplekti guļamistabām. Gultas komplekti viesnīcām. Motorizētās gultas. Kvalitatīvi matrači, segas, spilveni. Dizainera konsultācijas. Segas, spilveni ar antialerģisku efektu. Antialerģiskās segas un spilveni. Guļamistabu gultu dizaina izstrāde, garumu, platuma, materiālu un cietības izvēle,