Audumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).

Šūšanas darbnīca

Šveices 31, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Darbnīcā veic apģērbu labošanu, šūšanu un modelēšanu. Darbu veic ātri, labi un kvalitatīvi. Šuj jebkuras komplektācijas sievietēm – nav neglītu sieviešu un nepareizi piemeklēts apģērbs! Darbnīcā var iegādāties Svetlanas Lapiņas modelētos un darinātos tērpus, arī cepures!

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

RA Drukātava, SIA

Kr. Valdemāra 8A, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam klientiem visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, darba formas, kaklasaites, pildspalvas, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. RA Drukātavā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. Piedāvājam uzlīmju, plakātu, banneru, tapešu, planšetu, tekstila un auduma druku. Kā arī piedāvājam skatlogu un mašīnu aplīmēšanu u.c. darbus.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Litiņa, Litiņa Balvos, Grāmatnīca, Balvi, skolas piederumi, skolas piederumu tirdzniecība, skolas lietas, viss skolniekam, pildspalvas, burtnīcas, klades, zīmēšanas papīrs, zīmēšanas albums, grāmatas, grāmatu pasūtīšana, grāmatu tirdzniecība, grāmatu veikals, foto albumi, bilžu albumi, dāvanu iesaiņojamie materiāli, sveces,

Driscila, SIA

Ausekļa 5A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Latvijā Ražots apģērbs - Drissilla Dresses. Šeit varēsi atrast brīnišķīgas kleitas svētkiem, ikdienai, jebkuram dzīves notikumam. Drissilla Dresses Elegantas, romantiskas ,klasiskas kā arī ikdienas kleitas sievietēm, meitenēm , dāmām.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Bella Gold, SIA

Mūkusalas 71, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Bella Gold" piedāvā augstākās kvalitātes zelta un sudraba juvelierizstrādājumus jebkurai gaumei un noskaņojumam. "Bella Gold" ir zīmols kas attēlo sievišķību un emocijas, daļu no Jūsu laimīgās dzīves stāsta. Mūsu juvelierizstrādājumi ir radīti, lai saglabātu visdārgākos dzīves mirkļus un padarītu katru dienu pārsteidzošu. Sirsnīgas emocijas, kas slēpjas sirdī ir "Bella Gold" iedvesmas avots. Katra mūsu radītā rota ir emociju piepildīta. Starp plašāko modeļu klāstu Jūs atradīsiet tieši to, kas kļūs par Jūsu individuālā stila sastāvdaļu un padarīs šo pasauli īpašu. Sajūti elegantas kaisles pieskārienu no "Bella Gold" par īpaši izdevīgām cenām.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Ženēva, SIA JET pulksteņu veikals, Brīvības ielā

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga LV-1046
Apraksts:

SGS Sistēmas ir «vienas pieturas» uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

''BLINX'', juvelierdarbnīca - salons

Atbrīvošanas aleja 98-8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Juvelieris Arnis Brēdiks-Roku darba juvelierizstrādājumu izgatavošana ar mūža garantiju kā arī remonts , tīrīšana, atjaunošana.

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
4gadalaiki Valmierā, 4 gadalaiki, četri gadalaiki, apģērbu tirdzniecība Valmierā, apģērbi visai ģimenei, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi Vidzemē, sieviešu apģērbi Valmierā, apģērbi sievietēm, apģērbi jauniešiem, Valmiera, JAUNA KOLEKCIJA, MODE UN STILS, drēbes, bērnu

Šarnas, SIA, Darbnīca

Svētes 27, Jelgava LV-3001
Juveliera pakalpojumi. Mūsu piedāvājumā:: ✓ Gredzeni ✓ Ķēdes ✓ Auskari ✓ Kuloni ✓ Rokassprādzes Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63B, Rīga LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

Mimoza, SIA, Dāvanu un suvenīru veikals Jēkabpilī

Brīvības 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Red Fox, SIA, Veikals Dvina

Spīdolas 13-2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Makšķerēšanas piederumu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Licences makšķerēšanai Pļaviņu HES. Licences. Kāti, makšķeres, ūdas, spiningi, makšķernieku, makšķerēšanas spoles, pludiņi, vizuļi, auklas, āķi, karpu kāti, makšķeres, boilas. Makšķernieka piederumi. Tīkli, murds, murdi. Mākslīgās ēsmas, mormiškas, mušiņa, dabīgās

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,