Augsnes apstrādes tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
apstrādes agregāti, minerālmēslu izkliedētāji, būvniecība, celtniecība, graudu pirmapstrādes būves,, apstrādes agregāti, piekabes, minerālmēslu izkliedētāji, siena tehnika , frontālie iekrāvēji, frontālo

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Augsnes apstrādes tehnika , augsnes apstrādes agregāti, sējas agregāti, Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji, Augsnes apstrādes tehnika , augsnes apstrādes agregāti, sējas agregāti.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
pacēlāji, Teleskopiskie iekrāvēji, Zemas sniedzamības personāla pacēlāji, SA sērijas lauksaimniecības tehnika , , Lauksaimniecības tehnika , YT sērijas lauksaimniecības tehnika , Riepas, Akumulatoru baterijas, Uzlādes

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
tirdzniecības, ēdināšanas iekārtas, lauksaimniecībai, lauksaimniecības, metroloģija, mēraparāti, noliktavu tehnika

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
rokas arkliņi, ravējamie kapļi, sējas kaplis, dārza kaplis, rokas ravējamais ķeksītis, universālais augsnes

Agro-Kamarde, SIA

Uzvara, "Grantes" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
torņi, silosi, graudu kaltes, graudu torņi, torņu tirdzniecība, torņu uzstādīšana, graudu glabāšanas tehnika , Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika , serviss, apkalpošana, transports, autocisternas, autocisternu

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
graudu kombaini, traktori, augsnes apstrādes tehnika , sējmašīnas, miglotāji, minerālmēslu kliedētāji,, tehnika .

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Barkavas arodi, LPKS, graudu pirmapstrādes komplekss

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Apraksts: GRAUDI, GRAUDU UZPIRKŠANA, MINERĀLMĒSLU TIRDZNIECĪBA

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Agroķīmija Saldus, SIA

"Birzītes" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Tirgojam:: ✓ Minerālmēsli; ✓ NPK mēslojumi, dārzeņu mēslojumi, amonija nitrāts; ✓ Augu aizsardzības līdzekļi - herbicīdi, fungicīdi, kodnes; ✓ Kurināmais - ogles, skaidu briketes; ✓ Plēves - rulonu plēves, tranšeju plēves, siltumnīcu plēves, agrotīkli; ✓ Preses auklas; ✓ Kūdra.

Ķira, SIA

Pils 2, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Apraksts: Graudu audzēšana, tirdzniecība. Ābolu, zemeņu audzēšana, tirdzniecība.
ZL.LV iesaka

Dāmnieki, kooperatīvā sabiedrība

Zelmeņi, "Dāmnieki" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Dāmnieki" - lauksaimniecības pakalpojumi Tērvetes novadā. Kombainu un citas lauksaimniecības tehnikas pakalpojumi. Zemes apstrāde, graudu kaltes pakalpojumi. Sabiedrība apsaimnieko vairāk kā 1200ha zemes un specializējas graudaugu un rapša audzēšanā.

Tehnika Auce, SIA

Tehnikas 14, Auce, Dobeles nov. LV-3708
"Tehnika Auce" produkcija:: ✓ Horizontālie un vertikālie lentzāģi; ✓ Impregnēšanas vannas; ✓ Zāģlentas kokam un metālam; ✓ Reduktori un variatori; ✓ Hidrodzinēji; ✓ Hidrocilindri; ✓ Hidraulisko šļūteņu preses un griezēji; ✓ Metālapstrāde; ✓ Augsnes izlīdzināšanas tehnika.

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.