Auklas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzlīmes ploterētas, flomāsterzīmogi, T krekli, viesu grāmatas, auklas dokumentu iesiešanai, notāru diegs

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Dekoratīvās gumijas, lentes un auklas – malu apstrādei, jostām, somām, apakšveļai, apģērbam, rotaslietām, Gumijas, gumijas ar logotipu, šņores, tehniskās lentes, auklas . Audumi, oderes.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Valmierā

Rīgas 28, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumu, žalūziju veikals Siguldā

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
atlass, tafts, organza, tills, muslins, softshell, flanelis, zīds, bjazs, samts, mohēra, akrils, džuta, auklas , piederumi, aksesuāri, tauriņi, vīriešu tauriņi, bērnu tauriņi, kabatlakati, šalles, lakati, kurpju auklas

Kameja, audumi, žalūziju veikals Valkā

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Aizkaru šūšana, Aizkaru dizains, Aizkaru šūšana Valmierā, Aizkari Valmierā, Audumi Valmierā, Aizkaru audumi Valmierā, Mēbeļu audumi Valmierā, Apģērbu audumi Valmierā, Žalūzijas Valmierā, Aizkaru stangas Valmierā, Rokdarbu materiāli Valmierā, Mājas tekstils Valmierā, Dzija Valmierā. Aizkari, gatavie aizkari, dienas aizkari, nakts

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Par medicīnas koledžu: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, īstenojot kopskaitā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas - Ārstniecība (ārsta palīgs), Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs), Farmācija (farmaceita asistents) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī profesionālās vidējās izglītības studiju programmu - Zobārstniecība (zobārsta asistents). Koledža piedāvā pilna laika klātienes studijas, budžeta un maksas vietas.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Krasts A, SIA, Makšķernieku veikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Spoles, makšķeres, vobleri, vizuļi, barības, spiningi, auklas .

Māras Bize, SIA

Spilve, Spilves 16, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Darbības virzieni: ✓ saJUST, iePAZĪT, pieDZĪVOT: sensorās nodarbības /darbnīcas:Holistiska, harmoniska fiziskā un emocionālā attīstība, izbaudot dažādu sajūtu materiālu pieredzi.Piedzīvojums, izmantojot iztēli un visas savas maņas. Kreativitātes, prāta un ķermeņa elastības treniņš.Izzinošas rotaļas, kustība, ritmizēšana un savstarpējā komunikācija ir sensoro nodarbību pamats.Šajās nodarbībās /  darbnīcās daudzpusīgāk iepazīstam sevi un pasauli sev apkārt.Tas veicina pašapziņas nostiprināšanos, emocionālās inteliģences un emociju regulēšanas attīstību.Ne tikai domāt, bet arī just. Ne tikai dzirdēt, bet ieklausīties. Ne tikai skatīties, bet saskatīt.

 

✓ sarunas, konsultācijas:

Klātienē un attālināti vecākiem piedāvāju sarunas emocionālajam atbalstam gaidību laikā un pēc  bērniņa piedzimšanas.Tās ir vērtīgs resurss gan topošajiem vecākiem, gan vecvecākiem, jo bieži vien tik ļoti esam pārņemti ar mazulīša aprūpi, ka aizmirstam parūpēties par sevi pašu. Vecāku mentālā un fiziskā veselība, kā arī savu resursu turēšana līdzsvarā, ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām, lai būtu iespējams cieņpilni un mīloši parūpēties par bērniņu. Taču, ir reizes, kad ar saviem tuviniekiem kādus jautājumus baidāmies vai kautrējamies pārrunāt. Tad noder dzirdīgas ausis, atvērta sirds un zinošs cilvēks ārpus ierastā sarunu biedru loka. Praktizēju arī darbu ar ķermeni- caur kustību, caur elpu un citām metodēm, kas ļauj būt kontaktā ar savu dabu.Konsultēju vecākus jautājumos, kas attiecas uz cieņpilnu mazuļa aprūpi, attīstību, emociju regulāciju, vides iekārtošanu pēc Montessori pamatvērtību principiem.Pēdējos gados īpaši aktualizējas jautājums par bērna adaptēšanos bērnudārzā, skolā. Arī šī ir joma, kurā sniedzu konsultācijas un dodu praktiskus padomus, lai šis laiks gan vecākiem, gan bērniem būtu pēc iespējas harmoniskāks.

✓ kolektīvu saliedēšana:

Vadu sajūtu/kustību darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem.Piedāvāju saliedēšanās aktivitātes kolektīviem.Vairāk kā 20 gadu garumā, iepazīstot cilvēkus dažādās kultūrās, vecumos un profesijās, esmu uzkrājusi bagātīgu pieredzi. Darbojoties lielākos un mazākos kolektīvos, esmu novērojusi komandas spēka nozīmi. Un komandas spēks ir ikkatrā dalībniekā!Labbūtība kolektīvā sākas ar katru no iesaistītajiem cilvēkiem. Un tad, ja ir iespēja visiem kopā kvalitatīvi, pozitīvi pavadīt laiku, tas ienes papildus prieka un iedvesmas devu, vairo sasniedzamos rezultātus.

NGT Latvia, SIA, Veikals

Duntes 5, Rīga LV-1013
Apraksts: NGT Jeb Next Generation Tackle ir angļu tūrisma preču zīmols, kas dibināts 2002. gadā! Līdz šodienai par klientiem kļuvuši simtiem tūkstoši makšķernieku un dabas mīļu gan Anglijā, gan pasaulē! No 2017. gada NGT Latvia ir Next Generation Tackle oficiālais pārstāvis Latvijā! Esam unikāli ar to, ka mūsu produkcijai ir vislabākā kvalitātes/cenas attiecība, kā arī katram klientiem mums ir individuāla pieeja un labākais serviss! Garantējam, ka mūsu piedāvātā produkcija pārspēs Jūsu vēlmes!

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi