Auto diski, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
, Auto riepu bortēšana, auto riepu balansēšana, auto riepu remonts, auto izpūtēju remonts, metināšana, auto diagnostika, VW serviss, auto serviss, Vwagen auto diagnostika, VW remonts, auto remonts, Auto

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Vispārējās apkopes un remontdarbi. Automašīnu tehniskā stāvokļa pārbaude. Motoreļļas un eļļas filtra maiņa. Filtru maiņa, (gaisa, salona, degvielas). Sajūga maiņa. Tilta reduktora maiņa. Kulises maiņa. Ātrumkārbas noņemšana/uzstādīšana. Termostata maiņa. Ūdenssūkņa maiņa. Degvielas sūkņa noņemšana/uzstādīšana. Radiatora maiņa.

ART, SIA

Cēsu 22a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Autoserviss Limbažos, auto remonts Limbažos, riepas Limbažos, auto riepu remonts un montāža Limbažos,, auto diagnostika Limbažos, automašīnu sagatavošana tehniskajai apskatei Limbažos, auto restaurācija

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Auto pārbaude. Auto pirmspirkuma pārbaude. Auto remonts Rīgā., Auto apkope. Auto remonts Ķengaragā. Auto remonts Rumbulā. Auto remonts Rīgā. Servisi.

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals

Liepājas 35 k.1, Rīga LV-1002
Amerikas auto daļas, Amerikas auto rezerves daļas, Auto rezerves daļu tirdzniecība., MOPAR eļļas, ATF+4, vairumtirdzniecība, ASV, USA autodaļas, stūres pirksti, lodbalsti, gultņi, bremžu diski

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54b, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Apraksts:

"Garāža 37", autoserviss. auto remonts, apkope. Apdrošināšanas remonts.

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

Riepa, autoserviss - veikals

Ganību 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Auto rezerves daļas, autoriepas, riepas, lietie diski , akumulatori. Auto remonts., Rezerves daļas, bremžu diski , izpūtēji, bremžu kluči, piekare, motoru siksnas, eļļas filtri.

Re Kā R, SIA

Īles 1a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

 Riepas montējam no 9.00 - 19.00. Re kā R ir pilna servisa automazgātava Dobelē. Piedāvājam kvalitatīvus mazgāšanas pakalpojumus, vaskošanu un salona tīrīšanu jūsu auto. Nodarbojamies arī ar riepu tirdzniecību un riepu servisa pakalpojumus.

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto remonts, apkope. Riepu serviss. Auto krāsošana. Auto serviss. Auto evakuācija, palīdzība ceļā., Bremžu diski , kluči, loki, stiprinājumi, suporti, devēji, hidraulika, trubas, trubiņas, šļaukas.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas, aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski , cilindri, gaisa, eļļas

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Afrek, SIA

Druviena, "Vecvagari" , Druvienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4426
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā pilnu pulverkrāsošanas procesu: smilšu strūklas apstrādi, gruntēšanu un krāsošanu ar pulveri. Pulverkrāsošana ir ekoloģiski tīra un dabai nekaitīga krāsošananas tehnaloģija, ar kuru var nodrošināt augstas kvalitātes polimēra pārklājumu, kas strādā kā aizsargslānis metāla visrmai un kā dekoratīvs virsmas pārklājums. Pulverkrāsu izmanto visu veidu metāla priekšmetu / detaļu virsmas pārklāšanai / krāsošanai: automašīnas disku, radiatoru, durvju, sētu, margu, jumtu segumu, būvkonstrukciju, divriteņu rāmju u. c.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

LIL auto, autoserviss, SIA RL būves

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

 

Autoserviss nodarbojas ar automašīnu remontu, riepu maiņu, bremžu pārbaudi, remontu, maiņu. Savirzes un lukturu regulēšana. Remontējam dzinējus, ritošo daļu, virsbūvi.