Auto evakuācija, visā Latvijā

Drukāt
1

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.
2

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.

  • 2 Auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa
ZL.LV iesaka
3

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7 Par mums:

Rīga un visa Latvija - iespēja visu diennakti - evakuatora pakalpojumi. Jebkura veida auto evakuācija. Ar bloķētiem riteņiem, ar bloķētu ātrumkārbu, ar izlādētu akumulatora bateriju. Iespēja pārvest vieglos auto, minivenus, mirkroautobusus, par izdevīgam cenām un labākajiem tarifiem. Iespējama arī speciālo tehniku un celtniecības tehnikas evakuācija.

  • 3 Auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa
4

REM sport, autoevakuācija

Cempu 8a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Auto evakuators ar nolaižamu platformu un manipulatoru. Evakuators ar manipulatoru. Auto krāna pakalpojumi. Autoevakuators, tehniskā palīdzība Valmierā, Vidzemē. Auto SOS. Autoserviss, autoremonts Valmierā. Riepu maiņa, ziemas riepas Valmierā. Motoru kārbu remonts Valmierā. Kravu pārvadājumi. Rem SPORT.

Account-Line Company, SIA

Čiatūras 33, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Autoevakuators ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Traktoru pārvadājumi ✓ Sistu mašīnu iepirkšana ✓ Tehniskā palīdzība uz ceļa ✓ Akumulatora uzlādēšana ✓ Riepu piepumpēšana ✓ Riteņu nomaiņa ✓ Auto ievilkšana/izvilkšana

KRK transports, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
24/7 SOS palīdzība uz ceļa: ✓ Riepu nomaiņa uz ceļa; ✓ Vikšana no grāvjiem; ✓ Auto piestartēšana. Kravu pārvadājumi:

PIEDĀVĀJAM:

✓ steidzamu kravas pārvadājumu veikšanu; ✓ standarta un nestandarta kravu pārvadājumus; ✓ transporta pakalpojumus; ✓ krāvēju pakalpojumus; ✓ mantu sagatavošanu pārvadājumu veikšanai; ✓ Augstākās kvalitātes servisu par izdevīgākajām cenām; ✓ bezmaksas konsultācijas.

 

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Auto Evakuācijas Serviss Cēsis

Priekuļi, Raiņa 8a-1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Auto Evakuācijas Serviss ir ātrs palīgs neparedzētos brīžos, lai nogādātu Jūsu auto nepieciešamajā vietā.

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: TransElekt, SIA - uzticama un droša diennakts auto evakuācija Valmierā un Vidzemes apkaimē.  Sadarbojamies ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām. Ierodamies ātri un atrodam risinājumus jebkurā situācijā - tai skaitā varam transportēt ne vien jūsu vieglo automašīnu, mikroautobusus, motociklus, bet arī kravas auto, nodrošināt būvniecības tehnikas transportēšanu, kokmateriālus un visu citu, ko iespējams uzlikt uz auto vedēja platformas. Mūsu modernais aprīkojums ļauj mums pārvietot arī stipri sistus auto, ar bloķētiem riteņiem, bez atslēgām, varam izvilkt no grāvjiem, purviem, pļavām. Transporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi, birstošās kravas, pašizgāzēja pakalpojumi. Bāzes vietas Smiltenē un Gulbenē, pakalpojumus sniedzam pa visu Eiropu.

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

IK Maksis

Tume, Ievu 1 k.1, Tumes pagasts, Tukuma nov. LV-3139
Apraksts: Auto, automašīnu evakuators, evakuatora pakalpojumi, tehniskā palīdzība uz ceļa, SOS, diennakts transportēšana, autoevakuators, auto evakuācija, aizvilkšana, nogādāšana Tukumā, Tukuma novadā, rajonā, Kurzemē, Zemgalē, Baltijas valstīs, Rīgā, Igaunijā, Latvijā. Evakuators ar manipulatoru, manipulatora pakalpojumi.

Māra autoevakuators Lielvārdē

Uzvaras 7c, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

 

Autoevakuators Lielvārdē, tel. 29720416. Celtspēja līdz 2.5t. Spēcīga vinča, velk no grāvjiem, gravām. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, izrakstu rēķinu. Cena: 0.55 euro/km.Cena pēc vienošanās - atkarīga no braucamā attāluma, diennakts laika un evakuācijas sarežģītības.00-24h/ katru dienu. Auto evakuācija no jebkuras vietas Latvijā. Piestartēšana ar Boster palaidēju.

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 101, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Pakalpojumi:: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.