Auto piederumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Virsmu aizsargpārklājumi, aizsargpārklājums, auto virsmu pārklājumi, auto dizains, auto krāsošana, auto , pārklājumi, kravas kastes pārklājumi, kravas kastes apstrāde, poliuretāna pārklājumi, auto dizains,

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Kravas auto diagnostika., Izbraukums, riepu remonts, auto remonts 24/7, riepu serviss 24, kravas auto serviss 24/7, truck serviss

LPX Trade, SIA

Palangas 7, Liepāja, LV-3401
Kravu nostiprināšanas siksnas, kravu stiprināšanas siksnas, siksna, kravu nostiprināšanas līdzekļi, kravu stiprināšana, kravu, kravas, kravām, drošība, droši, stiprināt, drošības stiprinājumi kravu pārvadājumiem, stiprinājumi drošībai, aizsardzības stūris, aizsardzības stūri, stūri kravu stiprināšanai, drošas siksnas, stipras,

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
pušķi, Ziedu kompozīcijas, Sēru noformējums, Bēru kompozīcijas, Kāzu pušķi, Floristikas materiāli, piederumi , , Dekoratīvie floristikas elementi, Laka ziediem, Automašīnu dekorēšana, Auto dekorēšana, Floristika,

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Auto krāsas, lakas, remonta palīgmateriāli, virsbūves aizsarglīdzekļi, stiklu montāža, virsbūves hermetizācija, , pulēšanas pastas, auto šampūni, ekoloģiskie šampūni, auto vasks, ķīmija, krāsu uzpildīšana aerosolā

DHT, SIA

Vienības gatve 136a, Rīga LV-1058
Auto radio BLAUPUNKT tirdzniecība, uzstādīšana, serviss, remonts, Autobusu audio, video tehnika, Auto , , Autobusu audio, video tehnika, Auto navigācijas iekārtas, Auto antenas, Autonavigācija, BOSCH auto

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto , riepas atdure, riepas atdure, auto riepas turētājs no otrreiz pārstrādātas gumijas, kravas auto riepas

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

PUĶU BODE, Ziedu, dārza preču salons, SIA Anemone S

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 5, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Piedāvajam:: ✓ Ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Suvenīri ✓ Dārza preces ✓ Sēklas ✓ Floristikas pakalpojumi ✓ Pušķu izgatavošana ✓ Ziedu piegāde Dobelē un Dobeles novadā Par mums: Veikals PUĶU BODE atrodas Dobelē. Esam lielākais ziedu, telpaugu un dāvanu, kā arī dārza preču un sēklu veikals Dobelē. Tirgū esam jau kopš 2000. gada. Veicam pušķu izgatavošanu dažādiem dzīves gadījumiem un nodrošinām to piegādi Dobelē un Dobeles novadā.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Electrocars.lv, Elektroauto serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par mums:

Risinājumi elektroautomobiļiem!

✓ Veicam visas projektēšanas un saskaņošanas procedūras (ja tas nepieciešams objekta gadījumā). ✓ Mēs veicam visus uzlādes staciju uzstādīšanas pakalpojumus (ieskaitot ieslēgšanas jaudu, abonentu tīkla rekonstrukciju, jaunu ESO abonentu savienojumu utt.). ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas apkopes un remontu. ✓ Tesla lādēšanas sistēmas modernizācija, BMW I3 USA – EU uzlādēšanas sistēmas, CHAdeMO ātrās maksas uzstādīšana elektromobiļiem Nissan Leaf un NV200 (2013-2016), Ford Focus electric risinājums.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika, instrumenti, Floristikas piederumi .