Auto remonts, apkope

Drukāt
Banner 1050x80
1

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana
2

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto elektrosistēmu diagnostika, remonts . Benzīna dzinēja motoru diagnostika, remonts ., Auto remonts , autoremonts pēc avārijas ar OCTA un KASKO polisēm. Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude.
  • 2 Auto remonts, apkope
3

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
apkope ., remonts apkope , iekārtu uzstādīšana, gāzes reduktors, gāzes sprauslas, gāzes baloni, auto gāzes filtri
  • 3 Auto remonts, apkope
4

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
labošana, Ritošās daļas diagnostika, Rīga, Purvciemā, Labs autoserviss Pļavniekos, Auto remonts apkope , darbi, Auto gāzes sistēmu iekārtu apkope , Starteru, ģeneratoru, starters, ģenerators remonts Rīga, Pļavnieki
  • 4 Auto remonts, apkope
5

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Autoserviss veic visu marku automašīnu automātisko ātrumkārbu remontu. Mēs sniedzam šādus pakalpojumus:

✓ Remonts –  automātiskā pārnesumkārba ✓ Automātiskās pārneses diagnoze (automašīnām, kas paliek remontā – bez maksas) ✓ Automātiskās pārnesumkārbas noņemšana un uzstādīšana ✓ Hidrotransformatoru remonts ✓ Eļļas un filtru maiņa automātiskajā transmisijā ✓ Vadības bloka remonts

 

6

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
remonts , dzinēja kapitālais remonts , Mikroautobusu remonts , Automašīnas tehniskā apkope , bremžu sistēmas, autoserviss Rīga, Rumbulā, Auto remonts apkope , mikroautobusa, Vieglo automašīnu, auto , automobiļu,
  • 6 Auto remonts, apkope
7

Alat auto, SIA, Auto gāzes iekārtu uzstādīšana

Droši brauc pie mums - gāzes iekārtu uzstādīsim👌
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Sertificēto profesionāļu komanda ar daudzu gadu pieredzi autogāzes nozarē piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Jebkuras sarežģītības autogāzes iekārtu uzstādīšana visu marku automašīnām. ✓ Japāņu, itāļu un poļu ražotāju autogāzes iekārtu pārdošana un atbalsts visā Latvijā. ✓ Ar autogāzes iekārtām aprīkotu auto diagnostika, tehniskā apkope un remonts. ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope automašīnām ar gāzes iekārtām.

Mūsu speciālistu sniegtie papildus pakalpojumi:

✓ Automašīnu datordiagnostika. ✓ Izplūdes gāzu (CO-CH) sastāva pārbaude un regulēšana.
8

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
gadījumā, auto apkope , auto metināšanas darbi, riepu maiņa, dpf filtru izgriezšana, chip tuning, auto , komerctransporta remonts , sajūga maiņa, zobsiksnas maiņa, ķēdes maiņa.
  • 8 Auto remonts, apkope
9

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Dīzeļu remonts , diagnostika, Kravas auto apkope , rezerves daļas. Auto remonts apkope ., , kravas auto remonts , auto apkope , rezerves daļas Skanste, Auto remonts apkope .
  • 9 Auto remonts, apkope
ZL.LV iesaka

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

AUTOCENTRS SALINIEKI, SIA, Bosch Car Service

Turpinām strādāt klātienē!
Liepājas 44, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par servisu:

Autocentrs Salinieki ir autoserviss un automazgātava Preiļos. Piedāvājam plašu klāstu ar auto apkopes un auto remonta pakalpojumiem - viss no virsbūves remonta līdz dzinēja un ritošās daļas remontam. Nodarbojamies arī ar riepu servisu un uzglabāšanu un rezerves daļu tirdzniecību. Mūsu automazgātavā piedāvājam pilnu auto ārpuses mazgāšanas pakalpojumus, kā arī salona tīrīšanu. Jaunums Latgalē - automātiskās kārbas eļļas maiņa ar specializētu iekārtu.

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

L un V, SIA, Autoserviss Rīgā, Imantā

Turpinām strādāt klātienē!
Skandu 11, Rīga, LV-1067
Servisa pakalpojumi: ✓ Datora diagnostika ✓ Dzinēju remonts ✓ Pārnesumkārbu remonts ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Gāzes iekārtu uzstādīšana ✓ Riteņu ģeometrija ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Virsbūves krāsošana

Motorss MB, SIA, autoserviss un rezerves daļas

Bērzkalnu 73, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Motorss MB" ir profesionāls autoserviss un rezerves daļu veikals, kas specializējas automobiļu apkopē, remontā un rezerves daļu tirdzniecībā. Mūsu uzņēmums nodrošinās augstas kvalitātes servisu un plašu rezerves daļu klāstu.

"Motores MB" rezerves daļu veikals piedāvā plašu un daudzveidīgu izvēli no oriģinālajām rezerves daļām automobiļiem. Mūsu eksperti palīdzēs jums atrast pareizo rezerves daļu jūsu automobilim pa pieņemamu cenu.

 

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Savs auto, SIA, Autoserviss Madonā

Lazdonas 19a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Savs auto", autoserviss Madonā, piedāvājumā: ritošās daļas remonts, regulārās auto apkopes, auto datordiagnostika, riepu maiņa, balansēšana, dzinēja diagnostika, remonts, metināšana, automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei, apskates iziešana. Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Katram klientam individuāla pieeja. Mūsu būtība – atrast optimālāko, nevis dārgāko. Gaidīsim ciemos!

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

Land Rover Group, SIA

Ulbroka, Dauguļu 9a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Specializējamies angļu markas automašīnās - Land Rover un Jaguar. Veicam auto diagnostiku, regulāro apkopi, balstiekārtas remontu, motoru maiņu/remontu. Papildaprīkojuma tirdzniecība un uzstādīšana. Auto pārbaude un diagnostika pirms tā iegādes. Automašīnas sagatavošana valsts tehniskajai apskatei. 

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

LIL auto, autoserviss, SIA RL būves

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

 

Autoserviss nodarbojas ar automašīnu remontu, riepu maiņu, bremžu pārbaudi, remontu, maiņu. Savirzes un lukturu regulēšana. Remontējam dzinējus, ritošo daļu, virsbūvi.

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maiņa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Savirze, SIA

Avotu 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Savirze"veic automašīnas savirzes regulēšanu, kā arī jūsu auto remontu un apkopi. 

 

 

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

SINTIJA AUTO, SIA, Autoserviss

Pretrūsas auto apstrāde!
Jaunciema gatve 320b, Rīga LV-1015
Par autoservisu: Auto serviss “Sintija auto” specializējas automašīnu pretrūsas apstrādes veikšanā ar ekskluzīvo “Mercasol” un rūsas noņemšanā ar pēdējās paaudzes īpaši saudzīgo smilšu strūklošanu, visa veidu automašīnu virsbūvju remontā un krāsošanā. Uzņēmums sadarbojas ar visām Latvijas lielākajām apdrošināšanas kompānijām.

Koruns, SIA, ātrumkārbu serviss, remonts

Latgales 444C, Rīga LV-1063
Tehniskā apkope . Ritošās daļas, (ritošā daļa) remonts . Sadales kārbu un reduktoru remonts ., Ātrumkārbu, (transmisiju) remonts , apkope , detaļu restaurācija, (atjaunošana) pilna eļļas maiņa.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

Braijenscar, SIA

E.Veidenbauma 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Auto servisa SIA Braijenscar sniegtie pakalpojumi:: ✓ Riepu montāža, ✓ Eļļas maiņa ✓ Datordiagnostika ✓ Auto sagatavošana tehniskajai apskatei, ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Metināšana Par uzņēmumu:

Piedāvājam ātru un uzticamu automašīnu servisu. Mūsu pieredzējušie mehāniķi strādā ar jaunākajiem instrumentiem un tehnoloģijām, lai nodrošinātu jūsu auto labāko darbību. Pārliecinies par kvalitatīvu auto remontu!

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto remonts , apkope . Riepu serviss. Auto krāsošana. Auto serviss. Auto evakuācija, palīdzība ceļā., Auto virsbūve. Automašīnu tehniskā apkope , pārbaude. Automobiļu diagnostika.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Transbaltijas tirdzniecības korporācija, SIA, auto sildītāju, kondicionieru serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Auto autonomo sildītāju remonts, Auto kondicionieru remonts, Autobusu kondicionieru remonts, Kravas auto saldēšanas iekārtu remonts, Auto remonts apkope

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana
Autoservisi un auto apkopes stacijas nodrošina elektronikas un ritošās daļas diagnostiku un remontu, virsbūves un bremžu sistēmas remontu, auto krāsošanu, auto papildaprīkojuma uzstādīšanu, kondicionēšanas sistēmu apkopi.