Auto rezerves daļas

Drukāt
Banner 1050x80

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Agregāti, mezgli, resīveri, žāvētāji, filtri, kompresoru rezerves daļas .

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
pacēlāji, elektriskie vilcēji, dīzeļa iekrāvēji, elektriskie iekrāvēji, sānu iekrāvēji, elektro iekrāvēji, auto , daļas iekrāvējiem, rezerves daļas dīzeļiekrāvējiem, rezerves daļas gāzes iekrāvējiem,   rezerves

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Tolmets Vidzeme, SIA, Alūksnes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Ganību 18, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Automašīnu, ( auto ) utilizācija, autotransporta, automašīnu norakstīšana, transporta norakstīšana, noņemšana

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

PMC Hydraulics, SIA, Hidrauliskās iekārtas

Rātsupītes 9, Rīga LV-1067
Piedāvājam:: ✓ Hidrauliskie sūkņi ✓ Hidrauliskie motori ✓ Hidrauliskie vārsti ✓ Hidrauliskās caurules un stiprinājumi ✓ Hidrauliskie filtri ✓ Hidrauliskie piederumi ✓ Hidrauliskie cilindri Par uzņēmumu: SIA "PMC Hydraulics" ir daļa no Skandināvijas koncerna "PMC Group", kas tiek uzskatīts par lielāko hidraulikas piegādes uzņēmumu šajā reģionā ar visplašāko hidraulikas komponenšu klāstu. "PMC Hydraulics" nodarbojas ar hidraulisko staciju projektēšanu, izgatavošanu, montāžu un diagnostiku.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

Tako serviss, autoserviss

Stacijas 34, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Par autoservisu: Auto serviss Balvos. Kvalitatītvi automašīnas remonta pakalpojumi. Sagatavošana tehniskajai apskatei. Vieglo automašīnu apkope. Piedāvājam arī auto rezerves daļas.

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

Savs auto, SIA, Autoserviss Madonā

Lazdonas 19a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Savs auto", autoserviss Madonā, piedāvājumā: ritošās daļas remonts, regulārās auto apkopes, auto datordiagnostika, riepu maiņa, balansēšana, dzinēja diagnostika, remonts, metināšana, automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei, apskates iziešana. Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Katram klientam individuāla pieeja. Mūsu būtība – atrast optimālāko, nevis dārgāko. Gaidīsim ciemos!

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.
Jaunas un lietotas vieglo un smago automašīnu rezerves daļas pieejamas tirdzniecības vietās: optika, virsbūves daļas, gultņi, bremžu uzlikas, filtri, siksnas, ģeneratori, akumulatori u.c. Ražotāji piedāvā izgatavot arsevišķas autodaļas, tentus, spoilerus, kardānus. Piedāvājumā arī auto papildierīces, auto piederumi, auto smērvielas un navigācijas ierīces.