Auto stikli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Mēbeles viesistabai, moduļu sistēmas, viesistabas komplekti, sekcijas, vitrīnas, plaukti, žurnālgaldiņi, tV galdiņi, piekaramie plaukti, servēšanas galdi, mīkstās mēbeles, komplekti, stūra dīvāni, dīvāni, izvelkamie krēsli, krēsli, pufi. Mēbeles guļamistabai, guļamistabas komplekti, gultas, matrači un restes, skapji, kumodes,

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54b, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

Krasts A, SIA, ziedu un dāvanu veikals Saulkrastos

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Kāzas, līgavu pušķi, kāzu pušķi, kāzu piespraudes, kāzu noformējumi, kāzu auto dekorēšana, auto dekori, sēklas, stādi, mākslīgie ziedi, konfekšu pušķi, stikla izstrādājumi, vāzes, puķu podi, keramika, sveces, auto

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Hidraulisko pievadu izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko cilindru izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko iekārtu projektēšana, montāža un remonts ✓ Hidraulikas diennakts serviss 24/7 ✓ Blīvējumu izgatavošana ✓ Pneimatisko komponentu tirdzniecība ✓ Hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana ✓ Dažādu veidu eļļu (hidraulikas, dzinēju, transmisijas) tirdzniecība

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto remonts, apkope. Riepu serviss. Auto krāsošana. Auto serviss. Auto evakuācija, palīdzība ceļā., amortizatori, analogas rezerves daļas, atsperes, dzinēji, lampas, motori, piederumi, preces, spuldzītes, stikli

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

EuroTruck, SIA

Dzirnavu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kravas automašīnu un piekabju pārbūve. Izolētu kravas furgonu izgatavošana. Nepieciešamo agregātu uzstādīšana. Projektēšana, izstrāde un montāža uzvietas. 

Katra darba operācija tiek reģistrēta uzskaites sistēmā tā nodrošinot nepārtrauktu izsekojamību visa ražošanas procesa laikā.

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Uzņēmums ar stabilu reputāciju un pieredzi kopš 1991. gada. Betona aku grodi. Stiklinieku darbi.

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.
ZL.LV iesaka

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
A.Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
"Zemgaļi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana ✓ Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Bērzkalnu 77, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
transportlīdzekļu norakstīšana, metāla pieņemšana, automašīnu pieņemšana, automašīnu norakstīšana, auto , pieņemšana, auto norakstīšana, auto nodošana metāllūžņos, piekabes noma. metāllūžņu iepirkšana Jelgavā

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
"Rudzlauki" , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Metāllūžņu iepirkšana Jelgavā un Rīgas rajonā. Metāla konstrukciju demontāža. Objektu demontēšana, metāllūžņu konteineri, metāllūžņu pieņemšana Jelgavā un Rīgas rajonā,  piekabju noma. Automašīnu utilizācija un norakstīšana no CSDD uzskaites. Transporta pakalpojumi un konteineru noma. TM Recycling SIA, TM Recycling, TM Recycling