Auto transportēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Transporta, celtniecības tehnikas, ekskavatora noma, pakalpojumi visā Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē

Igma, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kaijas" , Glūdas pagasts, Jelgavas nov. LV-3040
Par uzņēmumu:

SIA "Igma" sniedz transportēšanas un ekskavatora pakalpojumus, piegādājam granti, smilti, škembas, veicam teritorijas labiekārtošanas darbus. 

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Venta Transports, SIA

Saules 131a, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Kokmateriālu un šķeldas transportēšana ✓ Loģistikas pakalpojumi ✓ Ostas kravas transportēšana ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi ✓ Šķidro kravu pārvadājumi ✓ Ekspress kravu piegāde Par mums::

SIA "Venta Transports" nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Pārvadājam dažādus materiālus - kokmateriālu un šķeldas transportēšana. Loģistikas pakalpojumi visā Latvijas teritorijā un Eiropas Savienības teritorijā. Ostas kravu pārvadājumi, šķeldas transportēšana, kūdras transportēšana, graudaugu transportēšana, beramo kravu pārvadājumi, šķidro kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, ekspress kravu piegāde

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

IK Maksis

Tume, Ievu 1 k.1, Tumes pagasts, Tukuma nov. LV-3139
Apraksts: Auto, automašīnu evakuators, evakuatora pakalpojumi, tehniskā palīdzība uz ceļa, SOS, diennakts transportēšana, autoevakuators, auto evakuācija, aizvilkšana, nogādāšana Tukumā, Tukuma novadā, rajonā, Kurzemē, Zemgalē, Baltijas valstīs, Rīgā, Igaunijā, Latvijā. Evakuators ar manipulatoru, manipulatora pakalpojumi.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

Māra autoevakuators Lielvārdē

Uzvaras 7c, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

 

Autoevakuators Lielvārdē, tel. 29720416. Celtspēja līdz 2.5t. Spēcīga vinča, velk no grāvjiem, gravām. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, izrakstu rēķinu. Cena: 0.55 euro/km.Cena pēc vienošanās - atkarīga no braucamā attāluma, diennakts laika un evakuācijas sarežģītības.00-24h/ katru dienu. Auto evakuācija no jebkuras vietas Latvijā. Piestartēšana ar Boster palaidēju.

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Tahogrāfu veikals Ziepniekkalnā. Tahogrāfs. Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija, inspekcija, inspicēšana.

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Talsu transports

Zaļā 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Evakuatora pakalpojumi, evakuators, autoevakuācija, auto transportēšana , auto transportēšana , auto , transportēšana ar treileriem, autotransportēšana, bojātu automašīnu transportēšana , automašīnu transportēšana

Kravas auto evakuātors, SIA

Gaujas 43-11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa