Autoiekrāvēji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Iekrāvēji, autoiekrāvēji , pacēlāji, stabelētāji, komisionētāji, iekraušanas tehnikas tirdzniecība, noliktavu
  • 1 Iekraušanas un izkraušanas tehnika
2

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Produkti: ✓ Dīzeļa autoiekrāvēji ✓ Elektroiekrāvēji ✓ Gāzes autoiekrāvēji ✓ Uzkabes mehānismi iekrāvējiem ✓ Hidrauliskie palešu ratiņi ✓ Elektriskie palešu ratiņi ✓ Elektriskie un manuālie grēdotāji ✓ Reach Trucks ✓ Ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Ģeneratori ✓ Industriālie dzinēji ✓ Sūkņi tīra vai duļķaina ūdens sūknēšanai ✓ Vilces akumulatori un lādētāji ✓ Rezerves daļas noliktavu un celtniecības tehnikai ✓ Izbraukuma servisa nodrošinājums noliktavu un celtniecības tehnikai ✓ Mobilās rampas iekraušanai ✓ Mobilās alumīnija rampas
  • 2 Iekraušanas un izkraušanas tehnika
3

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai
  • 3 Iekraušanas un izkraušanas tehnika

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Prima Klass, SIA

Dzirnavu 66, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mūsdienu cilvēka dzīve nav iedomājama bez automobiļiem. Autoskola "PRIMA KLASS" aicina Jūs iziet apmācību A, B, C, D, E kategoriju iegūšanai, kā arī iziet 95.koda periodisko apmācību. Mums ir plaša pieredze visu kategoriju apmācībā.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Autoiekrāvēji . Konteineri. Konteineru pacēlāji. Manipulatori.

Viss Veikaliem un Noliktavām, SIA

Kleistu 24-5.st., Rīga, LV-1067
Plastmasas kastes. Plauktu sistēmas. Noliktavu plaukti. Skapji ar bīdāmām durvīm. Garāžas plaukti. Metāla plaukti. Vitrīnas. Stikla vitrīnas. Autoiekrāvējs. Drēbju pakaramais tatīvs. Skapju sistēmas. Drēbju pakaramie statīvi. Moduļu sekcijas. Plastmasas kaste. Stendi. Drēbju statīvs. Aukstuma vitrīnas lietotas. Noliktavu aprīkojums.

Laadur Baltic, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
rokas palešu ratiņi, rokla, rohla, hidrauliskie ratiņi, elektriskie ratiņi, iekrāvēji, dakšu iekrāvēji, autoiekrāvēji