Automātika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apkure EV, SIA

Valmieras 31, Rīga, LV-1009
gaisa, glikola, siltumsūknis, siltumpumpis, cO2, zonde, dziļurbumi, spices, automātiskās sistēmas, automātika , , automātika solārajām sistēmām, silto grīdu ierīkošana, akumulācijas, tvertnes, ūdenssūkņi, šķidrais

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
pārstāvis Latvijā, Master Key sistēmu izgatavošana, evakuācijas aprīkojums, "anti-panic" aprīkojums, durvju automātika

Automatik SIA

Dzelzavas iela 74 k-1 – 43, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

Automātika, SIA

Straupciems, "Jūrmalnieki" , Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Apdares materiāli: vairumtirdzniecība

Automātikas laboratorija IK

Tālavas gatve 9 – 21, Rīga, LV-1029
Informācija no uzņēmumu reģistra

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Vārti, žogi, vārtu serviss, metāla žogi, koka žogi, betona stabi, vārti, automātika , barjeras, nojumes

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude).

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BK Latvia, SIA

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Kontrolpaneli, Perimetra videonovērošnas sistēmas, Perimetra apsardzes sistēmas, Elektroiekārtas, Mājas automātika

BST Engineering, SIA

Kalnciema 87-3.st., Rīga LV-1046
Apraksts:

Izstrādājot integrētus tehniskos risinājumus uzņēmumiem, valsts struktūrām un individuālajiem pasūtītājiem, mēs sniedzam nozīmīgu ieguldījumu sabiedriskās drošības līmeņa paaugstināšana, cilvēku veselības un dzīvības aizsardzība, enerģijas uzlabošanā un energoresursu taupīšanā. Aicinām sadarbībai ikvienu!

1

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.
  • 1 Vārti, žogi

BalkanCom, SIA, Reģionālais pārstāvis Zemgalē

Jelgava LV-3007
Automātika NICE visiem vārtu veidiem: paceļamie, bīdāmie, veramie, garāžu, industriālie.

BaltFlow, SIA

Abulas 2, Rīga, LV-1026
Automātika . Slīpēšanas galdi. Gaisa attīrītāji. Filtru torņi. Telpu ventilācija.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Baltijas Elektro Sabiedrība, SIA

Krustpils 38a, Rīga, LV-1057
Elektroinstalācijas ierīces: slēdži, rozetes, EIB, KNX, kabeļi, vadi, klemmes, izolācijas materiāli, stiprinājumi, elektroinstalācijas caurules, transformatori. Sadales skapji, drošinātāji, aizsardzības automāti, automātikas ierīces, releji, skaitītāji, sensori, devēji, vadības pogas, gala slēdži, protec. Apgaismojums: gaismas

Baltijas Energo Būve, pilnsabiedrība

E.Melngaiļa 1a, Rīga, LV-1010
Vārtu automātika . Teritoriju vārti. Metāla vārti. Sekciju tipa vārti.

Baulain, durvis, logi, vārti

Atbrīvošanas aleja 142, Rēzekne, LV-4601
Vārtu automātika . Garāžu vārti. Ārdurvis. Durvis un logi. Durvju remonts. Ugunsdrošie vārti.

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

Betons & Metāls, SIA

Liginišķu 17d, Daugavpils, LV-5415
Bīdāmie vārti, vārtu automātika , metāla vārti.