Automātika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EK Sistēmas, SIA, Filiāle

Ģimnāzijas 16, Daugavpils LV-5401
Elektromateriāli, GENERAL ELECTRIC, Phoenix contact, Circutor, Devi, MERA. OBO. Elektrosadales, palaidēji, releji, projektēšana, spuldzes, automāti, slēdži, rozetes. Ēku vadības sistēmas. Rūpnieciskā elektronika. Ģeneratori. UPS, kabeļi, vadi, spuldzes, transformatori, zemējuma elementi. Saules baterijas, saules kolektori, saules

ESELO, SIA

Malēju 1a, Rīga LV-1057
kabeļu kanāli, stiprinājumi, sadalnes, telekomunikācijas, optiskie kabeļi, kontaktligzdas, releji, automātika

Eaton Electric, SIA

Zemitāna iela 2b, Rīga, LV-1012
Moeller elektromateriāli, kontaktori, automātslēdži, automātiskie slēdži, elektrosadales automātika ,

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Trīs un četru ceļu vārsti, apkures automātika .

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Automātika . Devēji un pārveidotāji. Regulēšana un vadība. Elektrodzinēji. Elektromagnēti.

Elektriķis, SIA

Elektriķu 8, Ventspils, LV-3601
SCADA, PLC, Automātika , BMS. Elektromontāža, elektriķi, Ventrspils, Kurzemē, Ventspilī, Kurzeme.

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Rūpnieciskās iekārtas automatizācija, Iekārtu automatizācija, Rūpniecisko elektro iekārtu un ietaišu automātika

Elfa Distrelec, SIA

Mednieku 4a, Rīga, LV-1010
adapteri, testēšana, mērījumi, laboratorijas savienotāji, mērīšanas piederumi, mērinstrumenti, panelmetri, automātika

Elikss, SIA

Rītupes 43, Rīga, LV-1019
Mājas automātika , pārrunu ierīces. Kodu atslēgas. Domofoni. Domofons. Domofonu tirdzniecība.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.

Endress+Hauser (Baltic), UAB, Latvijas birojs

Bauskas 58a-403, Rīga, LV-1004
procesu automatizācija, ražošanas procesu automatizācijas projektēšana, automatizācijas Projektēšana, automātika

EnergoStar, SIA

Spilve, "Ceļāres 2" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Automātika . Nestandarta elektroiekārtu projektēšana un būvniecība. Rūpnieciskā automātika .

Energolukss, SIA

Ulbrokas 46 k.2, Rīga, LV-1021
akumulatoru baterijas, akumulatori, AEG, elektro-Automatik, Ritz, Panasonic, Exide, elektrosadales, vadības automātika , kompensācija, frekvences pārveidotāji, koģenerācijas stacijas, vēja ģeneratori, tīkla analizatori, pārslēdži, automātika

Energy Expert, SIA, Elektromontāžas uzņēmums

Hipokrāta 2d, Rīga LV-1079
Apraksts: Lai runā darbi! Papildus ierastajai elektroinstalāciju mērījumu kārtībai, Energy Expert speciālisti nodrošina kontaktu savienojumu pārbaudi, izmantojot termokameru.

Energy Group LV, SIA

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
materiāli, vadi, to izolācija, stiprinājumi, klemmes, rozetes, releji, spuldzes, apgaismojums, vadības automātika

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Falcon PC serviss, SIA

Latgales 238b, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
nodrošinājuma uzstādīšana, cieto disku atjaunošana, datu iznīcināšana, attālinātā apkalpošana, individuālā automātika

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.