Automātika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Fittero, SIA, Filiāle

Rīga
FITTERO industriālie vārti, teritoriju vārti, verami teritoriju vārti, bīdāmi teritoriju vārti, NICE automātika , paceļamo sekcijveida vārtu ražošana, sekcijveida vārtu remonts, paceļamo sekcijveida vārtu serviss, vārtu automātika

Genys, SIA

Ganību dambis 11, Rīga LV-1045
iekārtu montāža, drenāžas sūkņi, kondicionēšanas sistēmas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, centrāles, automātika , rezerves daļas un detaļas, veikalā, rezerves daļas saldēšanas kameru durvīm, blīvgumijas, rokturi, automātika

Getliņi EKO, SIA

Rumbula, Kaudzīšu 57, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Atkritumu uzglabāšana, sadzīves tehnikas savākšana

HVAC automātika, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Rudens iela 1 – 10, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

Inducont, SIA

Rītausmas 11b, Rīga LV-1058
DANFOSS INDUSTRIĀLĀ UN APKURES AUTOMĀTIKA .

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

JC Commerce, SIA

Krustpils 119, Rīga, LV-1057
Lauksamniecības, komunālā, traktortehnika, automātika asfalta ieklājējiem, instrumentu, darbarīku sistēmas

Jumburgs, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
dārza žogi, betona elementi, betona elementu ražošana, bīdāmie auto vārti, veramie auto vārti, vārtu automātika

Jumis, veikals

Rīgas 33a, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Elektro automātika . Elektro sadales.

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60B, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

Junkers, firmas pārstāvniecība

Mūkusalas 101, Rīga, LV-1004
Siltumtehnika, apkures iekārtas, alternatīvā siltumenerģija, gāzes apkures katli un to piederumi, automātika

KROS, SIA

Cesvaines 17, Rīga, LV-1073
Automātika . Aizbīdņi. Vārsti. Ventiļi. Pretvārsti. Drošības vārsti. Kompensatori. Atloki., Sūkņu iekārtas, dziļurbuma sūkņi, motori Franklin, kanalizācijas sūkņi, dīzeļdegvielas sūkņi, sūkņu automātika

Katlu Remonts, IK

Matīsa 50A, Rīga LV-1009
Gāzes apkures katlu “Junkers”, “Viessmann”, “Baxi”, “Buderus”, Vaillant uzstādīšana, apkope, remonts, katlu automātiku uzstādīšana.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Kiwi Systems, SIA

Senču 4, Rīga, LV-1012
Strūklakas, strūklaku vadības iekārtas, strūklaku automātika . Displeji.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kondensācijas katlu serviss, SIA

Kleistu 11 k.1, Rīga, LV-1067
Gāzes apkures katlu “Junkers”, “Viessmann”, “Baxi”, “Buderus”, Vaillant uzstādīšana, apkope, remonts, katlu automātiku uzstādīšana. Apkures sistēmu skalošana. Apkures sistēmu pildīšana ar demineralizētu ūdeni.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.