Automašīnu transportēšana, adresē Rīga

Drukāt

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
, nelaiķa transportēšana , nelaiķa transportēšana no ārzemēm, nelaiķa transportēšana uz ārzemēm, nelaiķa, transportēšana ar automašīnu , nelaiķa transportēšana ar lidmašīnu, zārka pavadīšana, zārka sagaidīšana

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
netīrumiem, stūru aizsargi, kastu aizvēršana, lielformāta preču iepakošana, transportlīdzekļu aplīmēšana, automašīnu

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
uz ārzemēm, līķa transportēšana uz ārzemēm, Nelaiķa transportēšana ar automašīnu , lidmašīnu, Mirušā, , Mirušā transportēšana ar katafalku no mājām, Mirušā transportēšana , miroņa transportēšana , līķa transportēšana

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
eksports, marķētās apkures degvielas vairumtirdzniecība, degvielas vairumtirdzniecība, naftas produktu transportēšana

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Dzīvokļu pārvietošana, ofisu pārvietošana, pārvākšanās, profesionāla pārvākšanās, ofisu pārvākšanās, pārvākšanās serviss, pakalpojumi, pārcelšanās, pārcelšanās serviss, pārbraukšanas servisa pakalpojumi, pārcelšanās pakalpojumi, mēbeļu izjaukšana, salikšana, pārvadājumi, smago priekšmetu pārvietošana, piano, klavieru,

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
konteineru pārvadājumi, lielgabarīta kravu pārvadājumi, lauksaimniecības dzīvnieku pārvadāšana, vieglo automašīnu , transportēšana , kravu pārvadājumi uz Vāciju, kravu pārvadājumi ASV, kravu pārvadājumi Eiropa, kravu

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Kapsētas Latvijā, kapsētas Rīga, kapsētas, kapsēta, kapu vietas Rīgā, kapu vietas, privātkapi, privāti kapi, kapu vietas iegāde, kapi, privātie kapi, kapa vieta, kapu vietas rezervēšana, kapuvietas rezervēšana, kapi Rīgā, kapi Latvijā, privātie kapi Latvijā, privātie kapi Rīgā, apbedīšanas vietas Rīga, apbedīšanas vietas, apbedīšanas vietu

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Iekraušanas un izkraušanas tehnika, Autoiekrāvēji, Dakšu iekrāvēji, noliktavu aprīkojuma tirdzniecība, noliktavas tehnikas tirdzniecība, Elektroiekrāvēji, iekrāvēju serviss, Hyundai iekrāvēji, HC iekrāvēji, Hyundai palešu ratiņi, pēc garantijas serviss, rezerves daļas iekrāvējiem, dīzeļiekrāvēji, Gāzes iekrāvēji, Hyundai

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

ŠIK studija, SIA, Tentu un laivu pārklāju ražošana

Braila 22, Rīga, LV-1024
Apraksts:

Darbnīca "ŠIK Studija" nodarbojās ar tentu un dažādu laivu pārvalku ražošnu. Piedāvājam lieliskus tentus un pārklājus Jūsu dārza mēbelēm, kā arī ilgtspējīgus, augstas kvalitātes laivu pārvalkus.

Ameira, SIA, Autoserviss

Atlantijas 69, Rīga, LV-1015
Rezerves daļas::

 

✓ Virsbūves daļas ✓ Bremžu daļas ✓ Stūres daļas ✓ Motora daļas ✓ Piekares daļas Autoserviss:

Autoserviss "Ameira" Latvijā darbojas vairāk nekā 20 gadus un ir uzkrājis lielu pieredzi visu veidu vieglo, apvidus un minivenu automašīnu remontā.

Piedāvājam ekskluzīvas, kā arī antīko Amerikas auto detaļas: JEEP, CHRYSLER, Hummer, Cadillac, LINCOLN, Chevrolet, FORD USA, Dodge un citu auto marku rezerves daļas.

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Dievs svētī" jau vairākus gadus palīdz cilvēkiem grūtā brīdī. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu - konsultācijas, mirušā transportēšanu (tai skaitā no/uz ārvalstīm), apbedīšanas ceremoniju, kremācijas un bēru mielastu organizēšanu, bēru piederumu (zārku, krustu, kapakmeņu, segu, štrausu u.c.) nodrošināšanu. Mēs labi saprotam to, kādai ir jābūt mūsu lomai visu jautājumu kārtošanā, kas ir saistīti ar šo bēdīgo momentu katra cilvēka dzīvē. Savu darbu mēs darām precīzi, ņemot vērā visas cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses, kuram ir jāpārdzīvo šīs sarežģīts dzīves posms. Apbedīšanas pakalpojumus sniedzam gan Rīgā, gan arī visā Latvijā, ievērojot aizgājēja piederību konkrētai ticībai un konfesijai. Darba kārtība, precizitāte, atbildība, uzkrātā darba pieredze, individuālā pieeja katram – ir mūsu darba princips. Sazinieties ar mums, un mēs parūpēsimies par visu, lai Jūsu tuvinieks tiktu aizvadīts cieņpilni.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.