Autostāvvietas, visā Latvijā

Drukāt

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Poliuretāna sveķu, krāsu pārklājumi, Poliuretāna putu uzklāšanas iekārtas, GRACO krāsošanas iekārtas, Industriālās iekārtas, krāsošanas iekārtas aizsargpārklājumu uzklāšanai, korozijas novēršanai, bezputekļu abrazīvā tīrīšana, aizsargpārklājumi, Poliuretāns, poliuretāna risinājumi, Snaco, Airblast - smilšstrūkla, Smilšu strūklas

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pusdienas, vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, alus, vasaras terase. Viesnīca, semināri, kāzas, Viesnīca, viesu nams, 34 numuri, zāle 240 m2, mazā zāle 140 m2, baseina zāle 60 m2. Semināri līdz 200 cilvēkiem, korporatīvo pasākumu telpas, semināru aprīkojums, tāfeles, papīrs, projektors.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

BTS Road, SIA

Dārzaugļu 6, Rīga LV-1012
Darbības veidi: ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Līniju krāsošana uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Rugājs, IK

S.Eizenšteina 69-94, Rīga, LV-1079
Apraksts:

Strādājam bruģēšanas jomā kopš 2008. gada. Klientiem nodrošinām kvalitatīvu darbu un pievilcīgas cenas. Veicam darbus noteiktajos termiņos, individuālā pieeja katram klientam. Apjoms no 10 līdz 6000 kvadrātmetriem.

TIFĀNA, SIA, Ierāmēšanas darbnīca

Brīvības 155, Rīga LV-1012
Ierāmēšanas darbi interjera noformēšanai. Gleznu, spoguļu ierāmēšana. Īpaša dizaina veidoti rāmji. Oriģinālglezniecība. Kopijas. Ierāmēšana. Spoguļi, fotogrāfijas. Ierāmēšana. Vizuālās mākslas darbu ievietošana, noformēšana jūsu interjeros. Klientiem ērta piebraukšana, autostāvvieta no Cēsu 31 un Brīvības 155.

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,

Blessed Steel, SIA, Slidu asināšana

Brīvības 180a, Rīga LV-1012
Slidu serviss "Blessed Steel" piedāvā:: ✓ Asināšana (standarta un trapeces); ✓ Slidzābaku formēšana (standarta un individuāla); ✓ Kniedēšana; ✓ Asmeņu turētāju maiņa; ✓ Asmeņu taisnošana; ✓ Asmeņu profila (atspēriena laukuma) izveide; ✓ Konsultācija.

Kruno, SIA, garāžu vārtu izgatavošana un uzstādīšana

Ganību 62-21, Jelgava LV-3007
Apraksts: SIA ''Kruno" nodarbojas ar privātmāju garāžu vārtu ražošanu pēc individuāla pasūtījuma, kā arī veic to uzstādīšanu, remontu, garantijas un pēcgarantijas apkopi. Tiek piedāvāti arī uzņēmumiem paredzēti vārti un automātika.

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.