Bārs, visā Latvijā

Drukāt

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca Bauskā. Hotel Bauskā. Hotelis Viona. Naktsmītnes. Nakšņošana. Atpūta. Sauna ar baseinu. Kafejnīca Bauskā. Kafejnīca pie pils. Bauskas pils. Karstie ēdieni. Pusdienas. Saldie ēdieni. Deserts. Latviešu ēdieni. Armēņu virtuve.

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
, kafejnīcas telpas, telpas pasākumiem, banketi, galda klāšana, ēdināšanas pakalpojumi, kafejnīcas, bārs

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Boulings Daugavpilī, izklaides centrs Daugavpilī, bārs , kafejnīca, restorāns Daugavpilī, kur paēst Daugavpilī

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Kafejnīca Aizkraukle, Kafejnīcas, pusdienas, kompleksās pusdienas, garšīgi paēst, kur paēst Aizkrauklē, banketu galdu klāšana, banketi, banketi Aizkraukle, gaļas plates, salāti u.c. konditoreja, konditoreja Aizkraukle, pašu cepta maize, bulciņas, pīrādziņi, tortes, kūkas, kliņģeri, cepumi, pārtikas tirdzniecība, pārtika, veikals,

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Aizkaru audumi, karnīzes, žalūzijas, aizkaru šūšana, aizkaru dizains, aizkari pēc individuāla pasūtījuma, pēc katalogiem, žalūzijas pēc individuāla pasūtījuma, moskītu tīkli, tekstilizstrādājumi. Aizkaru pārdošana Rēzeknē, stangas, stangu tirdzniecība Rēzeknē. Šafrāns - interjera salons, audumi Rēzeknē, aizkari Rēzeknē, dienas aizkaru

FitoDroga, SIA

Zaļā 10, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Fitodroga, Fitodroga dermocosmetic, cosmetic, dermocosmetic, dermatoloģiski testēts, augstvērtīga kosmētika, kvalitatīva kosmētika, dabīga kosmētika, natural cosmetics, kosmētika,ķermenim, matiem, dāvana, dabai draudzīgs, dabiska kosmētika, eco kosmētika, ekoloģiska kosmētika, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sejas kopšanas līdzekļi,

Ezermala, kafejnīca

Lielezera 33, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

ZL.LV iesaka

Rozi, SIA

Rūjienas 3, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

SIA "Rozi" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Valkā. 

ZL.LV iesaka

Līra, kafejnīca

"Stacija" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

Roze, restorāns

Rožu 37, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

ROZE RESTAURANT – Eiropas virtuves restorāns, kas atrodas vienā no labākajām vietām Liepājā, netālu no Baltijas jūras krasta. Restorāns ir atvērts sezonāli no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.