Bārs, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Kafejnīca Liepājā, kur paēst Liepājā, Liepāja, garšoēst, kur pasēdēt Liepājā, konditoreja Liepājā, garšīgs ēdiens, uzņēmumu ēdināšana, pusdienu piedāvājums, ātrā apkalpošana, Laumas rajons, kur paēst Laumas rajonā, ātri paēst Liepājā, ātra apkalpošana, ēdiens līdznešanai, kompleksās pusdienas, ēdināšana, ēdnīca, Liepāja, paēst Liepājā,

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Restorāns, bārs , konferenču zāle, (70 personām). Slēgta autostāvvieta., Restorāns, bārs , Restorāns Upe, ēdināšana, brokastu piedāvājums, A LA CARTE, biznesa pusdienas, darba

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104c, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Lāčplēsis, SIA, Fitnesa klubs

Brīvības 23a, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Fitnesa un Bodybuildinga sporta klubs, kurā vienmēr esi gaidīts! Draudzīga un motivējoša atmosfēra. Plašs trenažieru klāsts. Brīvie svari. Kardio trenažieri. Boksa maiss. Personālie treniņi sertificētu treneru vadībā. Individuālu treniņa programmu sastādīšana. Ergoline solārijs. Sulu bārs. Sporta uzturs, apģērbs, aksesuāri un suvenīri.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.