Būvkonstrukciju izgatavošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Žalūziju izgatavošana ., Blīvgumiju iestrāde,blīvgumiju frēzēšana, papildus blīvgumijas, nestandarta blīvgumijas,stikla paketes izgatavošana

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
PVC, Logi, Durvis, PVC logi, PVC durvis, Plastikāta logi, pakešu logi, logu ražošana, logu izgatavošana , Plastikāta logi Rīga, pakešu logi Rīga, logu izgatavošana Rīga, logu ražošana Rīga, logu tirdzniecība

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Logu ražotāji, ražošana, izgatavošana . Sērijveida logu nomaiņa., alumīnija ārdurvis, alumīnija šķērssienas, alumīnija konstrukciju ražošana, alumīnija konstrukciju izgatavošana

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
, palodzes, kores, ūdens noteksistēmas, jumta noslēgumi, parapetes, jumtu segumu ieklāšana, dūmvadu izgatavošana

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAIŅA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaiņa Blīvgumijas nomaiņa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

Galdniecība A, SIA

Kalnu 2-3, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par uzņēmumu:

SIA "Galdniecība A "piedāvājumā visa veida koka durvju, logu, kāpņu un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

R & D akustika, SIA, Akustikas un skaņas mērījumi

K.Valdemāra 157, Rīga LV-1013
Apraksts:

SIA "R & D Akustika" dibināta 1993. gadā, akustikas laboratorija izveidota 2004. gadā, akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025 prasībām. Laboratorijas rīcībā ir modernas iekārtas un prognozēšanai nepieciešamās datorprogrammas. Tas ļauj SIA "R & D Akustika" pašiem veikt akustisko parametru prognozēšanas, testēšanas un novērtēšanas pilnu ciklu, jaunu akustisko projektu izstrādē vai rekonstrukcijā. Novērtējam klientu vēlmes un iespējas, sniedzam optimālākos akustisko problēmu risinājumus. Veicam trokšņa, skaņas izolācijas, telpu akustikas mērījumus, būvakustikas ekspertīzes.

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Latvia Packing ražo un pārdod koka kastes, industriālās paletes, palešu bortus visā Eiropā.: ✓ ISPM 15, IPPC kokmateriālu ražojumi. ✓ Lielgabarīta pilnās paletes un lielgabarīta koka kastes ar lielu kravnesību. ✓ Palīdz izstrādāt izdevīgāko un labāko koka paleti, koka kasti ņemot vērā klienta prasības. ✓ Sertificēts uzņēmums, kas konsultē un piedāvā pakošanas darbus, kas saistīta ar eksport paku loģistiku.