Būvmateriāli un būvkonstrukcijas tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
Elektromērījumi, māju celtniecība, būvmateriālu veikals, elektromontāža, Elbra SIA, kanalizācija, būvmateriāli , un būvkonstrukcijas , būvmateriālu tirdzniecība , siltumapgāde, siltumtīkli, elektromateriālu tirdzniecība

BM Vide, SIA

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Būvmateriāli un būvkonstrukcijas , būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība, būvmateriāli , celtniecības, materiāli, celtniecības pakalpojumi, apdares materiāli, būvķīmija, antiseptiķi, skrūves un stiprinājumi

ACO Nordic, SIA

Dzelzavas 120Z, Rīga, LV-1021
Līmjveida drenāžas sistēmas, naftas atdalītāji, tauku atdalītāji, čuguna lūku vāki, infiltrācijas un , privātmājām, sporta objektu drenāžas, lietus ūdens notekas, čuguna gūlijas, nerūsējošā tērauda gūlijas un

Tehnomix, veikals

Bitēnu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Būvmateriālu tirdzniecība , būvmateriāli Aizkrauklē, elektroinstrumentu tirdzniecība , elektroinstrumenti, Reģipsis un profili. Revīzijas lūkas un lūkas. Sausie maisījumi. Santehnika. Siltumizolācija.

Vidzemes betons, SIA

Priekuļi, Muižas 10, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Būvmateriāli . Būvmateriālu ražošana. Betona ražošana un tirdzniecība . Dzelzsbetona grodi., Betona piegāde objektā ar mikseri un sūkni. Betona piedevas. Pamatu bloku ražošana un tirdzniecība .

AHS Būvmateriālu veikals - noliktava

Brīvības gatve 217, Rīga LV-1039
Iepērk (iepirkšana) uzpērk (uzpirkšana) pieņem komisijā un tirgo ( tirdzniecība ) būvmateriālus, darba, apģērbu un instrumentus.

Rasa L, SIA

Latgales 135, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Būvmateriālu un būvkonstrukciju tirdzniecība . Būvmateriālu tirdzniecība . Mēbeļu ražošana., Apdares materiāli: tirdzniecība . Skrūves, rozetes, žalūzijas.

Gāles nams, būvmateriālu centrs

Gāles 23A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Preces būvei, mājai un dārzam, mēbeļu tirdzniecība , preces bērniem, logu pasūtīšana, iebūvējamo mēbeļu, Būvmateriālu tirdzniecība . Trauku tirdzniecība .

Silver Dream, SIA

Ūnijas 8C, Rīga, LV-1084
Iepērk (iepirkšana) uzpērk (uzpirkšana) pieņem komisijā un tirgo (tirdzniecība) būvmateriālus, darba apģērbu un instrumentus. Santehnika, izlietnes, maisītāji, ventiļi, drošības vārsti, lodveida krāni, flīzes, plastmasas, kapara veidgabali u.c. elektromateriāli, elektroinstrumenti, darbarīki, griezējinstrumenti, gāzes degļi,

Aktivators, SIA

Strēlnieku 19-16, Rīga LV-1010
Vārāmā sāls tirdzniecība un piegāde. Kalcija hlorīds, reaģents pret apledošanu., citi.Produkciju piegāde un realizācija no noliktavas.

Dundagas ABC, SIA

Dundaga, Saules 9-1, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270
, būvmateriālu tirdzniecība , instrumenti, instrumentu un darbarīku tirdzniecība , makšķerlietas, tūrisma, , auto daļu tirdzniecība , auto riepu tirdzniecība , automašīnu riepu tirdzniecība , velosipēdu rezerves

Jumis, veikals

Rīgas 33a, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Būvmateriāli . Celtniecības preces. Apdares materiāli. Siltumizolācijas materiāli. Armatūra., Krāsas, (Sadolin, Vivacolor, RLKR) un tonēšana. Lakas. Gruntis. Antiseptiķi. Tapetes. Flīzes.

BM Solutions, SIA

Gaujas 5, Rīga, LV-1026
materiāliem, kā neilona dībeļi, trapecveida stiprinājumi, ventilācijas cauruļskavas, abrazīvie diski un , Ja ir nepieciešami nekustīgais balsts, slīdošais balsts vai nerūsējoša tērauda cauruļskavas un profili

Resurss Plus, SIA

Jelgavas 11, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apdares materiāli un būvmateriāli : Durvis, piekaramie griesti, PVC un MDF paneļi, koka un plastmasas, , ūdens maisītāji un krāni.

EKO ISO, SIA

Višķu 17, Daugavpils, LV-5410
ēku siltināšana no ārpuses, māju un ēku siltināšana no iekšpuses, grīdu siltināšana, starpstāvu siltināšana, , vairumtirdzniecība, ekovates tirdzniecība Daugavpilī, Latgalē, Latvijā.

Eksim Trans, SIA

Ezermalas 1C, Rīga, LV-1014
Betona ražošana un tirdzniecība . Transport betons. Transporta betons. Dzelzsbetona grodi. Java., Betona piegāde objektā ar mikseri un sūkni. Betona piedevas. Pamata bloku ražošana.

Sedumi, SIA, Tirdzniecības centrs

Brīvības 301a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
STIHL, VIKING, BOSCH, BAHCO, FISKARS dārza tehnika un instrumenti, mežizstrādes tehnika., Dārza un meža tehnikas remonts un noma. Gāzes balonu maiņa.

Siguldas bloks, SIA

"Vidzemes šoseja 47. km" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2140
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība . Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība . Bruģis., Būvmateriāli . Būvmateriālu ražošana. Betona bloki.

Stendenberga, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
skrūvgrieži, skruvpāļi pamatnes montāžai, uzstādīšana pamatu risinājums, risinājumi, reklāmas paneļiem un , būvkonstrukciju tirdzniecība , pārdošana, piegāde, siltumnīcas, balustrādes, brīdinājuma, informācijas

BetonMax, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
zvaigznes tipa plastmasas ierobežotāji ”Zvaigznītes”, plastmasas ierobežotāji dzelzsbetona blokiem un , Melnais metāls, melnā metāla tirdzniecība .