Būvmateriālu veikals, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
veikals , būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes,, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības materiālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība., Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu būvkonstrukciju ražošana, būvmateriālu būvkonstrukciju

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu būvkonstrukciju ražošana, būvmateriālu būvkonstrukciju, manipulatoru, noma, labas cenas, elastīgi noteikumi apmaksai, internetveikals, internetveikali, interneta veikals

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu būvkonstrukciju ražošana, būvmateriālu būvkonstrukciju, manipulatoru, noma, labas cenas, elastīgi noteikumi apmaksai, internetveikals, internetveikali, interneta veikals

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

ZL.LV iesaka

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

ZL.LV iesaka

Ozolmājas, SIA, būvmateriālu veikals

Ezera 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Ozolmājas" Balvos. Piedāvājam plašu būvmateriālu klāstu- kokmateriāli, siltumizolācijas materiāli, ķieģeļi, cements, skrūves, naglas un viss pārējais būvniecībai un renovācijai.

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

ACO Nordic, SIA

Dzelzavas 120z, Rīga LV-1021
Apraksts: Uzņēmums izplata virszemes ūdens savākšanas noteksistēmas, naftas un tauku atdalītājus, higiēniskus nerūsējošā tērauda risinājumus, čuguna lūku vākus, vannas istabas trapus un dušas kanālus.

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi Fasādes detaļu ražošana:

Esam fasādes apdares detaļu ražotāji. Mūsu misija – strādāt nevainojami, lai mūsu produkti uzlabotu klientu darba veiktspēju, radītu komfortu un nodrošinātu siltumu. Vīzija – lai  “Mersona” apdares detaļu ražotāja vārds kļūtu par kvalitātes un uzticamības zīmi.

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k.4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu