Būvniecība, adresē Daugavpils

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Pasāža GS, SIA

Kārklu 4b, Daugavpils LV-5401
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

Pirmā Betona Kompānija, SIA

Liginišķu 26, Daugavpils LV-5415
Apraksts:

Kokmateriāli žogiem, izgatavojam koka žogus (egle, priede, lapegle u.c.)

RSU21.lv, veikals

Saules 70, Daugavpils, LV-5401
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Rapit K, SIA

Lielā 22, Daugavpils, LV-5418
Celtniecības un remonta darbi

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

THE VIEW, SIA

Nometņu 110c, Daugavpils LV-5414
Informācija no uzņēmumu reģistra

Tempora, IK

Lāčplēša 36/38-1, Daugavpils, LV-5401
Par uzņēmumu:

Uzņēmums "Tempora" nodarbojas ar tulkošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī. Tiek piedāvāti rakstiski un mutiski tulkojumi no un uz dažādām valodām: latviešu, krievu, angļu, vācu, lietuviešu. Iespējams saņemt notariālu vai tulkojumu biroja apliecinājums. Dokumentu tulkojumi Krievijas Federācijas un Baltkrievijas konsulātiem.