Būvniecība, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Eiro stils 1, SIA

Alejas 37/39, Liepāja, LV-3401
Celtniecības un remonta darbi

G & ZA Būvniecība, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Slimnīcas iela 15 – 33, Liepāja, LV-3414
Informācija no uzņēmumu reģistra

GOAB, SIA

Krūmu 18a/20a-23, Liepāja, LV-3405
Celtniecība, būvniecība , remontdarbi, iekšdarbi, elektriķis, flīzētājs, flīzēšanas pakalpojumi, elektro

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, mēbeles no metāla, metāla stalažas, metāla žogi, žogs no metāla, metāla vārti, vārti no metāla, grili, grils, metāla malkas turētāji, metāla kāpnes, metāla margas, metāla plaukti, metāla galda kājas, nojumes, metāla nojume, garāžu vārti, metāla garāžu durvis, metālizstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma, uz

Gabi-WHB, SIA

Lauku 55a, Liepāja, LV-3411
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Guta - L, IK

Ģenerāļa Baloža 21, Liepāja, LV-3414

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Būvniecība . Montāža, demontāža. Stikla paketes, lamināts, mēbeļu lamināts.

IK projekts, SIA

Dūņu 8, Liepāja, LV-3401
Arhitektūra, projektēšana

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.