Būvniecība, adresē Ogre

Drukāt
Banner 1050x80

Polderis, SIA

Peldu 26, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Celtniecības un remonta darbi

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Project GK, SIA

Lāčplēša 10, Ķegums, Ogres nov., LV-5020

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

RM5, SIA

Daugavas prospekts 53, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052

S plus, SIA

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
ūdensgūtne, dzeramā ūdens attīrīšanas stacija, rekonstrukcijas būvuzraudzība, būvuzraudzība, projektēšana, būvniecība

SIAB, SIA

Avotu 3-52, Lielvārde, Ogres nov., LV-5071
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

STC Grupa, SIA

Tīnūži, Gravas 4, Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015

Saliņas, ZS

"Liepsalas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Selvils būve, SIA

Ciemupe, Jaunrobežnieku 11, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Siltumnīca, SIA

Tīnūžu šoseja 21, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Siltumnīcu izgatavošana, būvniecība , aprīkojums. Siltumnīcu automātika.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Sipcon, SIA

Brīvības 118, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Smart Security, SIA

Brīvības 125, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Autoparka vadība, GPS sekošana, Degvielas kontrole, Autodienesta nodoklis. Automašīnu dienesta nodoklis. Auto dienesta nodoklis. Degvielas kontrole. Degvielas kontroles sistēmas. Degvielas skaitītāji, degvielas plūsmas skaitītāji, degvielas plūsmas skaitītājs, degvielas plūsmas mērītāji, degvielas plūsmas mērītājs. Autoparka