Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

Tivo Houses, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Celtniecības un remonta darbi

Tivo, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004

ToUnDa, SIA

Zvejas 19, Rīga, LV-1030
Apraksts:

Uzņēmums "ToUnDa" darbojas ģeosintētikas nozarē kopš 2011. gada.  Piedāvājam vadošo Eiropas ģeosintētikas ražotāju materiālus, sniedzam konsultācijas klientiem par nozarē pieejamajiem materiāliem un to izmantošanu būvniecībā, veicam materiālu instalāciju.  Mūsu specializācija ir HDPE membrānu un plātņu kausēšana, LDPE, LLDPE un PVC membrānu kausēšana, kā arī citu ģeosintētisko materiālu instalācija, kas nodrošina ģeomembrānas funkcijas darbību.  Mūsu darbu pamatā ir optimālu risinājumu rašana klientiem, konsultācijas un precīza darba veikšana.

Toijs, SIA

Ošu 3A - 3, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

Tomtex, SIA

Smilšu 38A, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Top projekti, SIA

Valdlauči , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes

Torros būve, SIA

Dreiliņi, Priedkalnu 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130