Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Balsts-R, SIA

Brīvības gatve 263, Rīga, LV-1006
Celtniecības un remonta darbi

Balt Trest, SIA

"Kannas", Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123

Balt-1, SIA

Lielā 47, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167

BaltGips, SIA

"Ķīļi 6", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība
ZL.LV iesaka

BaltMetExport, SIA

Rencēnu 8, Rīga, LV-1073
Armatūras sietu ražošana: ✓ Armatūras siets; ✓ Armatūras loksnes; ✓ Armatūras stieņi; ✓ Armatūras režģis; ✓ Armatūra ruļļos un stieņos; ✓ Tērauda armatūras izstrādājumi; ✓ Armatūras stieņu sieta loksnes; ✓ Armatūras veidņi; ✓ Rievota armatūras stieple; ✓ Stiegrojuma tērauda stieņu griešana, liekšana; ✓ Armatūras eksports; ✓ Armatūras vairumtirdzniecība; ✓ Taisna armatūra; ✓ Locīta armatūra; ✓ Metināta armatūra.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, notekūdeņiem un kompresoriem

Balta istaba, SIA

Krišjāņa Barona 45/47 - 10, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.
ZL.LV iesaka

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.

Balti Tehnika Serviss, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Celtniecības mašīnas, ekskavatori, frontālie iekrāvēji, asfalta ieklājēji, drupinātāji, ekskavators, drupinātājs, sijātājs, siets, sijātāji, sieti. Hyundai, Extec, SANDVIK, HUDDIG, RUBBLE MASTER, DRESSTA, ABG, McCloskey. Hyndai, Huddig, McCloskey, CIFA Oficiālais pārstāvis Latvijā.

BaltiConstruction JV, PS

Vienības gatve 87-4, Rīga, LV-1004

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Baltic Board, SIA

Vecā Biķernieku 33-23, Rīga, LV-1079
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Baltic Construct, SIA

Pededzes 6-5, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167