Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Brico Latvia, SIA

Tirzas 3 k-6-222, Rīga LV-1024
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Brigada, SIA

Rīgas 12, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Celtniecības un remonta darbi

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

Brisa, SIA

Skulte, Skultes 15-37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2108

Bruvers pluss, SIA

Jēkabpils 1A, Rīga, LV-1003
Tehnisko projektu izstrāde. Tehnisko projektu darba organizēšanas projektu izstrāde. Tehnisko projektu ekonomikas daļu izstrāde. Tehnisko risinājumu optimizācija, tehniskie risinājumi. Būvuzraudzība. Būvdarbu uzraudzība. Vispārējo celtniecības darbu būvuzraudzība. Rekonstrukcijas un renovācijas darbu būvuzraudzība, ēku

Build4Future, SIA

Piparu 1A, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Building Foils Center, SIA

Ganību dambis 36, Rīga, LV-1005
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.