Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Gaver, SIA

Gaujas 47, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Celtniecības un remonta darbi

Gelvua, SIA

Zemes 1 - 16, Rīga, LV-1082
Celtniecības un remonta darbi

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga, LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

Gertmans, SIA

Bīriņu šoseja 3.km, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Geti, SIA

Jaunciema gatve 79-12, Rīga, LV-1024

Glass & Wood, SIA

"Beikas", Skārduciems, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kokapstrāde

Gludu un krāsainu sienu meistars

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis namdaris ar darba pieredzi ārvalstīs kvalitatīvi, par pieņemamām cenām paveiks Jūsu mājas iekšējos un ārējos apdares darbus, strādā arī citus būvniecības darbus. Iekļaujas noteiktajos termiņos, sniedz konsultācijas par visefektīvāko risinājumu. Sadarbībai atvērts.

Good Mood, SIA

Latgales 444, Rīga LV-1063
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

GottHus, SIA

Nautrēnu 12, Rīga, LV-1079
konstrukcijas ir sienu, pārseguma un jumta paneļi, kas tiek ražoti rūpnieciski, koka karkasu māju pilna cikla būvniecība

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Izstāžu 11, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Gralote, SIA

Daugavgrīvas 70 k-1 - 28, Rīga, LV-1007
Informācija no uzņēmumu reģistra

Grand Credit, SIA

Bīskapa gāte 2, Rīga, LV-1050
Priekšrocības: Mūsu priekšrocība ir speciālistu augstā profesionalitāte un kompetence – viņi operatīvi atrisinās jebkuru jums radušos problēmu. Par uzņēmumu: “Grand Credit” ir uzņēmums, kura prioritāte ir dzīves kvalitātes uzlabošana saviem esošajiem un jaunajiem klientiem.

Grants AB, SIA

"Ritvari", Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121