Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Immer, IU

Volguntes 29-3, Rīga, LV-1046
Celtniecības un remonta darbi

Imola, SIA

Zemes 1-1, Rīga, LV-1082
Nestandarta kravu pārvadājumi, Negabarīta kravu pārvadājumi. Smagsvaru kravu pārvadājumi, Lielgabarīta kravu pārvadājumi. Smagu kravu pārvadājumi, Kravu pārvadājumi auto, Treileri. Kravu pārvadājumi. Smagsvars. Negabarīts. Nestandarts. Treileri. Vietējie kravu pārvadājumi un starptautiskie kravu pārvadājumi, ar auto transportu,

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

Kompozītmateriālu ieklāšana pēdējos gados ir ieguvusi milzīgu popularitāti, pateicoties tā izturībai, zemajām apkopes prasībām un videi draudzīgam sastāvam. Izgatavots no koka šķiedru un otrreizēji pārstrādātas plastmasas maisījuma. Kompozītmateriālu ieklāšana nodrošina dabisku koka izskatu bez tradicionālās koka ieklāšanas trūkumiem, piemēram, pūšanas, skabargām un izbalēšanas.

Būvniecības un dizaina pasaulē materiālu izvēlei ir izšķiroša nozīme jebkura projekta panākumos. Viens no materiāliem, kas pēdējos gados ir guvis popularitāti, ir koka-plastmasas kompozītmateriāls (WPC). Neatkarīgi no tā, vai vēlaties to izmantot privātām vajadzībām vai komerciāliem mērķiem, WPC materiāls piedāvā plašu priekšrocību klāstu, kas padara to par daudzpusīgu izvēli.

Indebau, SIA

"Medņi 144", Jāņupe, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127

Industrial Installations, SIA

Ventspils 45B, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Industry Partner Limited, SIA

Daugavgrīvas šoseja 6B, Rīga, LV-1016
CNC virpošana, CNC frēzēšana, iekārtu būvniecība , virpošanas un frēzēšanas pakalpojumi.

Infraline, SIA

"Kaldari", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga, LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.