Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

MML, SIA

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Celtniecības un remonta darbi

MMOM, SIA

"Priedes", Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160
Moduļu mājas Koka moduļu mājas, Moduļu māju ražošana, koka moduļu māju tirdzniecība, koka moduļu māju būvniecība , ģimenes mājas, ēkas, koka moduļmāja dzīvojama cauru gadu, moduļu ēku, māju ražošana, tirdzniecība, būvniecība

MN Holding, AS

Torņa 4, Rīga LV-1050
Finanšu darbība

MNI, SIA

"Jaunstrazdiņi", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Celtniecības un remonta darbi

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

MS Projekts, SIA

Bērzu 3, Ropaži-4, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135

MST Būve, SIA

Pūres 21, Jūrmala, LV-2012
Informācija no uzņēmumu reģistra

MTV, SIA

Rīgas 18, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Celtniecības un remonta darbi
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

  • 1 Celtniecības un remonta darbi