Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Motto, SIA

Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Muiža A, SIA

Vietalvas 12, Rīga, LV-1035
Celtniecības un remonta darbi

Musmark, SIA

Bauskas 142-1, Rīga, LV-1004
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

MyEnergy, SIA

Lidoņu 3A - 13, Rīga, LV-1055
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mycabin, SIA

Priežavotu aleja 54, Bajāri, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2117

Māja-L, SIA

Jomas 2, Jūrmala, LV-2015
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Mājas stils, salons

Lāčplēša 14, Rīga, LV-1011
mēbeles, plašā sortimentā interjera aksesuāri, lampas, trauki, žalūzijas, aizkari, tapetes, privātmāju, būvniecība , , daudzstāvu māju būvniecība , komerciālo ēku būvniecība , garāžu vārti, teritoriju vārti, industriālie
1

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ projektēšana; ✓ tāmēšana; ✓ būvniecība; ✓ iekšējā un ārējā apdare; ✓ interjera dizains; ✓ teritorijas labiekārtošana; ✓ būvuzraudzība, būvuzraugs; ✓ dizains, dizaina projektēšana izstrāde.
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

N1 HOME, SIA

Cēsu 31 k-2, Rīga, LV-1012
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

NC PROJEKTI, SIA

Ziedleju 32 - 1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Celtniecības un remonta darbi