Būvniecība, adresē Ventspils

Drukāt
Banner 1050x80

Kompānija Parnas Pro, SIA, Ventspils filiāle

Dzintaru 66, Ventspils, LV-3602
Celtniecības un remonta darbi

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Būvmateriāli, cements, reģipsis, OSB, profili, līstes, mūrjavas, špakteles, krāsošanas ruļļi, krāsas, silikoni, līmes, hermētiķi, krāsu flakoni, pigmenti, plēves, vate, santehnika, caurules, blīvējamie materiāli, PP līkumi, blīves, misiņa un čuguna veidgabali, lodveida ventiļi, pretvārsti, jaucējkrāni, izlietnes krāni, sifoni,

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Kurekss, apaļkoku iepirkšana, zāģbaļķu iepirkšana, egles apaļkoku iepirkšana, priedes apaļkoku iepirkšana, zāģbaļķu iepirkšana Kurzemē, Ventspilī. Kokapstrādē, kokzāģētava, kokapstrādes uzņēmumi, kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, profilēti materiāli, ēvelēti materiāli, garumā saaudzēti materiāli,

Kvinta BCL, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Labiekārtošana, apzaļumošana, bruģēšana, ceļu būve, zemes darbi, bruģa klāšana, tehnikas noma, būvtehnikas noma, ekskavatoru, buldozeru, bOBCAT, kravas transporta, blīvēšanas tehnikas, frontālo iekrāvēju noma.

Lazdkalni, SIA

Robežu 5a, Ventspils, LV-3601
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Liepājas Valsts Tehnikums

Ventspils 51, Liepāja, LV-3405
finanses, loģistika, viesmīlība, ēdināšanas pakalpojumi, pavārs, konditors, tekstilapstrāde, stilists, būvniecība

Logers, IK

Riņķa 73, Ventspils, LV-3601
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

MGD būve, SIA

Maija 26, Piltene, Ventspils nov., LV-3620

MSA pluss, SIA

Zūras, "Zūras 5" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Marpet, SIA

Jēkaba 10, Ventspils LV-3601
Par mums:

SIA "Marpet" nodrošina visu veida bruģēšanas darbus - pagalmu bruģēšanu, iekšpagalmu bruģēšanu, ietvju bruģēšanu, ielu bruģēšanu, dažādu laukumu bruģēšanu u.c. bruģēšanas darbus. Atjaunojam un izbūvējam caurtekas un piedāvājam drenāžas ierīkošanu privātmājām, saimniecībām vai kompleksiem, kas atrodas mitrā augsnes vietās. Klientiem piedāvājam mini ekskavatora pakalpojumus dažādiem rakšanas, savākšanas, teritoriju labiekārtošanas un cita veida darbiem.

Molits, SIA, Karjers

"Centra Sumatas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA „MOLITS” ar smilts-grants karjeru izstrādi darbojas no 2005. gada. Apsaimniekošanā ir 4 karjeri, kuri atrodas Ventspils novadā. Karjeru izveides vietas ir rūpīgi izvēlētas, lai neradītu risku videi, taču vienlaicīgi apmierinātu uzņēmuma un klientu vajadzību pēc smilts, smilts-grants un citiem derīgajiem izrakteņiem. Karjeros nodrošinām pilnu servisu, saražotā materiāla uzskaiti, izvesto kravu fiksāciju, kā arī organizējam saražoto materiālu tirdzniecību un piegādi klientiem. SIA „MOLITS” piedāvā realizācijai plaša spektra augstas kvalitātes produkciju: melnzemi, šķembas, oļus, smilts un grants produkciju. Mūsu produkcija un tās pastāvīgā kvalitāte ir gadiem zināma daudziem sadarbības partneriem, kuri nodarbojas ar betona ražošanu, būvniecību un ceļu būvniecību. Viss produkcijas klāsts ir sertificēts. Sadarbojoties ar mūsu uzņēmumu, Jūs iegūsiet stabilu un ilgtermiņa partneri Jūsu biznesam.

Mājai un dārzam, veikals un noliktava

Durbes 40, Ventspils, LV-3601
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

NorLap būvniecība, SIA

"Rijnieki", Piltenes pag., Ventspils nov., LV-3620
Informācija no uzņēmumu reģistra

Omikron, SIA

"Oļeksiki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621