Baloni, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Līvciema 9, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Skābeklis, slāpeklis, argons, acetilēns, metināšanas maisijumi, hēlijs, gāzu baloni , balonu noma, oglekla

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Lauku 3, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Skābeklis, slāpeklis, argons, acetilēns, metināšanas maisijumi, hēlijs, gāzu baloni, balonu noma, oglekla dioksīds, propāns, metināšanas stieple, maskas, metināšanas degļi, metināsanas piederumi, gāzes apgāde, metināšanas iekārtu serviss. Gāze , gāze balons, argons, skābeklis, propāns, gāzu maisijumi, hēlijs, slapeklis, oglekļa

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Parka 17, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Skābeklis, slāpeklis, argons, acetilēns, metināšanas maisijumi, hēlijs, gāzu baloni, balonu noma, oglekla dioksīds, propāns, metināšanas stieple, maskas, metināšanas degļi, metināsanas piederumi, gāzes apgāde, metināšanas iekārtu serviss,Gāze , gāze balons, argons, skābeklis, propāns, gāzu maisijumi, hēlijs, slapeklis, oglekļa

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
pakalpojumi Gulbenē, dārza mēbeles un aksesuāri, bērnu šupoles, bērnu rotaļu laukumi, smilšu kastes; Gāzes baloni

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Ballīšu piederumi, Vienreizējie trauki, Elektropreces, Bērnu priekšauti, Galdauti, Atstarojošās vestes, Baloni

Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība - TUV Rheinland grupa, SIA

Katlakalna 9a, Rīga, LV-1073
Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes, bīstamo iekārtu tehniskās ekspertīzes, inspekcijas, lifti, pacēlāji, eskalatori, konveijeri, celtņi, bīstamo vielu rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas, spiedieniekārtas, katli, medicīnas iekārtas, publisko atrakciju iekārtas, ADR cisternu un, transportējamo spiedieniekārtu pārbaudes,

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
, orhideju vāzes, Vīna piederumi, Saliekamās kempinga gultas, Šūpuļdīvāni, Gāzes degļi, plītiņas un baloni

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
ražošanai mājas apstākļos, spirtometri, blīvuma mērītāji, stikla pudeles, vīna, degvīna pudeles stikla baloni

Hortenzija, ziedu salons Līgatnē

Augšlīgatne, Nītaures 5, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Apraksts:

Ziedu salonā "Hortenzija" ir pieejams visdažādāko ziedu sortiments, gaumīgi un skaisti ziedu pušķi. Ziedoši telpaugi. Mūsu darbu raksturo kvalitāte un atbildība, pozitīva attieksme pret katru klientu. Pie mums var pasūtīt ziedus ar piegādi, kā arī pieejami hēlija baloni.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Ziedu veikals "Floristic Studio" specializējas ziedu kompozīcijās - veidojam un gatavojam ziedus dažādiem pasākumiem. Izveidosim ziedu kompozīcijas kāzām, bērēm, skatuvēm un citām vajadzībām. Pieejams plašs ziedu klāsts un garantējam apmierināt jebkuru gaumi.

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
AUTOGĀZES AUTOSERVISA PAKALPOJUMI LATVIJĀ:: ✓ Itāļu auto gāzes iekārtas ✓ Auto gāzes iekārtas uzstādīšana Rīgā ✓ BRC un Landi Renzo autogāzes iekārtu veikals ✓ Auto pārbūve uz LPG ✓ LPG auto rezerves daļas ✓ Auto gāzes iekārtu remonts, apkope, serviss ✓ Auto gāzes iekārtu sertifikācija CSDD ✓ Auto gāzes sistēmu sertificēšana ✓ Auto gāzes sertifikāts ✓ LPG iesmidzināšanas sistēma ✓ Auto gāzes filtri, rezerves daļas ✓ Auto gāzes filtru uzstādīšana ✓ Auto gāzes sistēmu diagnostika ✓ Auto gāzes iekārtu garantijas un pēcgarantijas apkalpošana ✓ Gāzes sistēmas pārbūve un uzlabošana ✓ Atgāžu līmeņa pārbaude

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

Amadini, SIA

Jaunā 9, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Dažādu ziedu kompozīcijas, pušķi, grieztie ziedi un oriģinālas dāvanas ikdienišķiem un īpašiem gadījumiem. Ziedu piegāde uz mājām, darba vietās un citur.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.