Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Liepāja, paēst Liepājā, labākais ēdiens, garšīgi, garšīgākais ēdiens, lēti, pieejama cena, galdu klāšana, banketi

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Banketu zāle, banketi , kafejnīcas bāri restorāni, kafejnīcas, bāri, restorāni, ēdināšanas uzņēmumi,, bankets Purvciemā, banketi Purvciemā, restorāns Rīgā, galdu klāšana, banketu galdu klāšana, kāzas, svinības

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Kompleksās pusdienas, biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, banketi Pārdaugavā līdz 30 cilvēkiem,

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Restorāns Āgenskalnā, bistro Āgenskalnā, restorāns Pārdaugavā, Biznesa pusdienas, Konditoreja, izbraukuma banketi

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

A.Dombrovska 26, Rīga LV-1015
Restorāns, restorāni, bistro Vecmīlgrāvī, Banketu galdu klāšana, jubilejas, kāzas, svinības, mielasts, mielasti, Biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, Svinību organizēšana, Konditorejas izstrādājumi, Brokastis, brančs, Piektdienās dzīvā mūzika, Alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas, Brokastis pusdienas Vecmīlgrāvī,
ZL.LV iesaka

Sprints, kafejnīca

Raiņa 28a, Valka, Valkas nov. LV-4701
Sprints, kafejnīca, ēdnīca Valkā, Valkas ģimnāzijas ēdnīca, ēdināšanas uzņēmums, pusdienas, ēdināšana, banketu galdu klāšana, banketu galdi Valkā, bankets, svētku galdu klāšana, Rozi.

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Restorāns centrā, Kafejnīca centrā, Izbraukuma banketi ., izbraukuma banketi , svinības, restorāns, CHAT, kafejnīcas, kafejnīca, cafe, izbraukuma banketi , pasākumu

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
ēdināšanas pakalpojumi sociālās aprūpes iestādēs, ēdināšanas pakalpojumi slimnīcās, brokastis, pusdienas, banketi , banketu apkalpošana rīkošana, uzkodas, galdu klāšana, izbraukuma banketi , kafijas pauzes, kāzu apkalpošana

Milli Pro, ziedu veikals

Griķi, "Vidiņi" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Vidzeme, viesnīca Valmiera

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Banketi Valmierā. Kafejnīca. Hotel Valmiera. Naktsmītnes Valmierā. Hotelis pie Valmieras.

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Semināri, konferences, banketi , prezentācijas, pasākumi, svinības. Slēgta autostāvvieta.

WOOPS, SIA

Helēnas 83, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Ceļojums, ceļojumi, pēdējā brīža ceļojumi, lastminute, hot sale, ceļojumu rezervēšana, ceļojums skolēnu brīvlaikā, ceļojumu aģentūra, vizas, aviobiļetes, lēti ceļojumi, atlaide, medusmēneša ceļojums, eksotiskie ceļojumi, autobusu tūres, tūrisma aģentūras Latvijā, pēdējā brīža ceļojumi, labākās tūrisma aģentūras Latvijā, laba celojumu

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas Par mums::

Kafejnīca „Aplis” Tukumā – gardi ēdieni un dzērieni, biznesa pusdienas. Kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, pasūtījumi. Banketi, furšeti. Klājam svētku galdus Jūsu telpās.

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca piedāvā: ✓ Brokastis ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketu organizēšana ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdiens līdzņemšanai Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Pie pils", kas atrodas netālu no Bauskas pils, ir iespējams baudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize Kafejnīca-konditoreja:

Piedāvājam konditorejas izstrādājumus uz vietas un uz pasūtījuma - kūkas, kliņģerus, smalkmaizītes, cepumus. Pusdienu piedāvājumi, banketu galdu klāšana, svinību organizēšana mūsu telpās, pieņemam pasūtījumus gaļas platēm, zivju platēm, uzkodām, salātiem.

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve Par viesnīcu:

Hotelis “Viona” izveidots vēsturiskā ēkā Bauskas vecpilsētā Mēmeles upes krastā. Viesnīcā ir 9 labiekārtoti numuri, kafejnīca, sauna ar baseinu. Kafejnīcā “Pie pils” atrodas netālu no Bauskas pils. Piedāvā nobaudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā. Banketu organizēšana.

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.